Alo 181; senin ağzını seveyim!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının vatandaşla birebir iletişim kurabilmek ve sorunlara kaynağında acil müdahalede bulunmak için faaliyete geçirdiği Alo 181 çağrı merke
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının vatandaşla birebir iletişim kurabilmek ve sorunlara kaynağında acil müdahalede bulunmak için faaliyete geçirdiği Alo 181 çağrı merkezine gelen ilginç soru ve yorumlar çalışanları gülümsetiyor.
Trabzon Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kentsel dönüşümde operatör tarafından kendisinin çok iyi bilgilendirildiğine inanan bir vatandaş, merkezi arayarak, Sizin bu söylediğiniz var ya bana ilaç gibi geldi, uykularım kaçıyordu. Allah sizden bin kere razı olsun, ohh be bu gece rahat bir uyku uyuyabileceğim dedi.
Kendi çalıştığı fabrikayı çevreye atık bıraktığı için ihbar eden bir kişi ise Şikayette bulunmasam insanlık namına vicdan azabı çekerim diyerek duygularını dile getirdi.
Çevre kirliliği sorunu çözülen bir vatandaş da Senin ağzını seveyim, orada olsam sana baklava ısmarlardım dedi.
BİZİ KARGALARDAN KURTARIN
Merkezi arayan bir ev hanımı da mahallesine yuva yapan kargaların saldırısına maruz kaldıklarını ve çıkardıkları sesten çok rahatsız olduklarını, uyuyamadıklarını belirterek, buna bir çözüm bulunmasını istedi.
KPSSye hazırlanan bir öğrenci, köpeklerin gürültüsünden bunaldığını, her gün onları kovaladığını dile getirerek, sorununun belediye yetkililerine iletilmesini istedi.
Kurban Bayramında arayan bir vatandaş da kurban hissesine ortak için 2 kişi eksik olduğunu söyleyerek, Çağrı Merkezi çalışanlarından kendilerine ortak olmak isteyen olup olmadığını sordu.
Bir çiftçi de tarlaya yeni fidan diktiğini, hava raporuna göre yağmurlu günler olup olmadığı sorusunu yöneltti.
Bir vatandaş, sigara dumanının çevreye ne kadar zarar verdiğini öğrenmek için ALO 181i aradı.
Trabzon Çevre ve Şehircilik Müdürü Ali Vedat Çiftçi, Alo 181e 2014 yılının ilk yarısında 66 bin 902 çağrı aldıklarını belirterek, merkezi bu yılın aynı döneminde 107 bin 995 kişinin aradığını söyledi.
Çağrı merkezimizi arayanların sayısı yüzde 23 oranında arttı diyen Çiftçi, Türkiyenin 81 iline hizmet veren çağrı merkezinin en çok büyük şehirlerden arandığını belirtti. Çiftçi, En fazla arayan iller sırasıyla İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Bursa, Tekirdağ, Muğla, Kocaeli ve Trabzon diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Hüsamettin Cindoruk vefat etti
Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Hüsamettin Cindoruk, kim tarafından ve nasıl tedavi...
İran'ın Dondurulmuş varlıklar serbest bırakılacak
İran'ın dondurulmuş varlıklarının serbest bırakılması şartı ABD tarafından kabul edildi.
Kuzey Marmara Otoyolunda Kaza
Kuzey Marmara Otoyolu'nda bugün saat 15.00 sıralarında Arnavutköy'de etkili olan şiddetli dolu...
GÜNCEL Haberleri
TümüHüsamettin Cindoruk vefat etti
Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Hüsamettin Cindoruk, kim tarafından ve nasıl tedavi...
İran'ın Dondurulmuş varlıklar serbest bırakılacak
İran'ın dondurulmuş varlıklarının serbest bırakılması şartı ABD tarafından kabul edildi.
Kuzey Marmara Otoyolunda Kaza
Kuzey Marmara Otoyolu'nda bugün saat 15.00 sıralarında Arnavutköy'de etkili olan şiddetli dolu...
Akaryakıta İndirimden Sonra Dev Zam
Akaryakıt fiyatlarına yakın zamanda gelen indirimi takiben, yeni bir zam haberi gündeme geldi.
34 ilde IŞİD operasyonu
8 Nisan Çarşamba günü sosyal medya hesabında bir paylaşım yapan Adalet Bakanı Akın Gürlek ise...
Ümit Erkol Gözaltına Alındı.
CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, İzmir'deki kooperatif soruşturması kapsamında Ankara'da...
Bornova Belediye Başkanı gözaltına alındı.
"Rüşvet, yolsuzluk ve görevi kötüye kullanma" suçlarından tutuklanan eski Uşak Belediye Başkanı...
İran'da peş peşe patlamalar
Dünya çapında ateşkesin bozulacağı yönündeki kanı doğru çıktı. Bu öğlen saatlerinde İran'a ait...
BBC: Trump’a Ateşkesin Faturası Ağır Olacak
ABD Başkanı Donald Trump’ın İran ile son anda duyurduğu iki haftalık ateşkes, piyasalara nefes...
Özdil Sözcü'den istifa ettiğini doğruladı!
Özdil, veda videosunda "bağımsız gazetecilik" vurgusu yaparken, siyasi baskılara ve parti...
İstanbul'da İsrail Konsolosluğu önünde çatışma
Beşiktaş'ta İsrail Konsolosluğu'nun da bulunduğu binanın önünde silah sesleri duyuldu. Çıkan...
Üsküdar Belediyesine Operasyon
Üsküdar Belediyesinde yapı ve iskan ruhsatı işlemlerinde usulsüzlük yapılarak rüşvet suçu...




