BORSA
BIST 100 13.536,84 %4,76
Altın 6.785,55 ₺/gr %0,53
Bitcoin $71.835 %4,65
Dolar 44,53 ₺ %0,19
Euro 52,06 ₺ %0,47
Sterlin 59,85 ₺ %0,73
Gümüş 107,90 ₺/gr %3,04
Ethereum $2.228,74 %6,33
İsviçre Frangı 56,32 ₺ %0,70
Kanada Doları 32,17 ₺ %0,12
Avustralya Doları 31,41 ₺ %0,92
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01
Suudi Riyali 11,88 ₺ %0,12
BAE Dirhemi 12,12 ₺ %0,19
Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,23
Çin Yuanı 6,52 ₺ %0,18
İSTANBUL 17°C 6.785,55 ₺/gr 44,53 ₺ 52,06 ₺
Anasayfa EKONOMİ Türkiyenin Birleştirici Gücü dev projelerle yolda

Türkiyenin Birleştirici Gücü dev projelerle yolda

BİRKONFED Genel Başkan vekili ve Basın Sözcüsü Av. Şenol Gürşan tarafından yapılan yazılı açıklamada Seçim sonuçları istikrarı ve güveni işaret etmiştir. Bundan sonr

13.11.2015 - 11:48 · 3 dk okuma
0Yorumlar
Türkiyenin Birleştirici Gücü dev projelerle yolda

BİRKONFED Genel Başkan vekili ve Basın Sözcüsü Av. Şenol Gürşan tarafından yapılan yazılı açıklamada Seçim sonuçları istikrarı ve güveni işaret etmiştir. Bundan sonra, sivil toplum kuruluşu olarak biz, daha güçlü bir Türkiyeye katkı sağlamak üzere yeni yatırımlar ve projeler geliştirmeye ve uluslararası arenada yerimizi almaya yönelik hızlı ve etkili sürece adım atıyoruz.

Türkiye; dünyanın 16. Büyük ekonomisi ve G20 üyesi bir ülkedir. 2023 vizyonu çerçevesinde en güçlü ilk on ülke konumuna yükselme hedefi, bizim yolumuza ışık tutacaktır ve bunun için de BİRKONFED olarak, her türlü gayreti göstereceğiz. G20nin 15-16 Kasım tarihleri arasında Türkiyede yapılıyor olması, Obamadan, Putine, Merkelden Camerona kadar dünya liderlerinin Antalyaya gelmesi, bunun en önemli göstergesidir. Dev projeler, yabancı sermaye ve yatırımlar için iyi bir liman olan Türkiyede 14 yıldır devam eden istikrar, artarak devam edecektir dedi.

BİRKONFED Basın Sözcüsü Av. Şenol Gürşan şöyle devam etti: Konfederasyonumuz; ortaya koyduğu vizyon ve misyon çerçevesinde geleceğe yönelik, kısa, orta ve uzun vadeli projelerini ve çalışmalarını tamamladı. Öncelikle 28 Kasımda DMW Uluslararası Diplomatlar Birliği ile yapılacak olan Barışa Giden Yolda Kıbrıs Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesine ev sahipliği yapacağız. Bu zirveye yurt içinden ve yurt dışından önemli yatırımcılar, fon yöneticileri, siyasetçiler, akademisyenler, diplomatlar ve iş insanları katılacaktır. Bu zirve ile birlikte Kıbrısta yeni ve büyük yatırım imknları olacaktır. Altyapı, enerji, eğitim, sağlık, tarım ve inşaat alanlarında birçok önemli konuyu masaya yatırarak hayata geçireceğiz.

DMW Uluslararası Diplomatlar Birliği Türkiye Başkanı Sayın Ferhat Bozçelik ile BİRKONFED Genel Başkanı Sayın Osman Ünsal arasında imzalanan İşbirliği Protokolü konfederasyonumuz için son derece umut verici olmuştur. Bu protokol ile pek çok ülkede yeni yatırım ve işbirliği fırsatlarının temeli atılmıştır.

Ocak ayında Türkiyenin tüm federasyon başkanlarını ve 81 ilimizin sanayi ve ticaret odaları başkanlarını büyük bir organizasyonla bir araya getiriyoruz. Sivil toplum önderleri, sanayi ve ticaret odası başkanlarıyla, ekonomik, siyasi, kültürel ve sosyal alanlarda neler yapabileceğimizi konuşacağız. Çıkacak sonuçların ve hizmetlerin şimdiden ülkemize hayırlı olmasını dilerim diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

EKONOMİ Haberleri

Tümü

Mart ayı enflasyonu belli oldu

Enflasyon, martta aylık bazda yüzde 1,94, yıllık bazda yüzde 30,87 oldu.

18 gün önce

Kripto Para Piyasasında 100 Milyar Dolar Buhar Oldu.

Kripto para piyasasında son 24 saatte yaşanan sert satışlarla birlikte toplam piyasa değerinden...

3 ay önce

Kapalıç arşı Altın Satışlarını Durdurdu.

Kuyumculardaki alım-satım makası 500 TL seviyesine ulaştığı için birçok dükkan altın satışını...

6 ay önce

Merkez Bankası 250 Baz Puan İndirime Gitiit

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli...

7 ay önce

Borsada açığa satışta bir günlük sınırlama

Borsa İstanbul'dan KAP'a yapılan açıklama göre, 24 Şubat seansında, BIST 50 paylarında açığa...

1 yıl önce

Türkiye'den 7 milyar dolarlık anlaşma!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "7 milyar dolara yakın yatırımı Türkiye'ye...

1 yıl önce

Politika Faizi Yüzde 45 e indi

Yapılan açıklamada, "Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo...

1 yıl önce

Kira Artış Oranı Yüzde 58,51 oldu.

Konut kiralarında yüzde 25 zam tavanının kaldırılması ve aralık ayı enflasyonunun açıklanması...

1 yıl önce

Eylül ayı enflasyonu açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), eylül ayında tüketici enflasyonunun yüzde 2,97 olduğunu, yıllık...

1 yıl önce

7 Bin TL Üzeri Alışverişlerde Yeni Dönem

Hazine ve Maliye Bakanlığı, alışverişlerde ödeme yöntemlerine dair önemli bir taslak düzenleme...

1 yıl önce

Vergide sistem değişiyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı, mükelleflere kolaylık sağlayacak yeni uygulamalar için harekete geçti.

1 yıl önce

Borsa İstanbul iki kez devre kesti

Global borsalardaki gerileme Borsa İstanbul'a da sıçradı. BIST 100 endeksi güne -703,78 puan...

1 yıl önce