BORSA
BIST 100 13.536,84 %4,76
Altın 6.785,55 ₺/gr %0,53
Bitcoin $71.835 %4,65
Dolar 44,53 ₺ %0,19
Euro 52,06 ₺ %0,47
Sterlin 59,85 ₺ %0,73
Gümüş 107,90 ₺/gr %3,04
Ethereum $2.228,74 %6,33
İsviçre Frangı 56,32 ₺ %0,70
Kanada Doları 32,17 ₺ %0,12
Avustralya Doları 31,41 ₺ %0,92
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01
Suudi Riyali 11,88 ₺ %0,12
BAE Dirhemi 12,12 ₺ %0,19
Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,23
Çin Yuanı 6,52 ₺ %0,18
İSTANBUL 11°C 6.785,55 ₺/gr 44,53 ₺ 52,06 ₺
Anasayfa EKONOMİ Temizlik Malzemelerinde de Tanzim Satış Başlıyor
EKONOMİ

Temizlik Malzemelerinde de Tanzim Satış Başlıyor

11.02.2019 16:04 3
Temizlik Malzemelerinde de Tanzim Satış Başlıyor

umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören Kalaba'da düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar: 

Keçiören, Ankara sizi hasretle muhabbetle selamlıyorum. Bugün de toplu açılış törenimiz vesilesiyle siz komşularımızla hasret gidermeye dertleşmeye geldik. Açılışını yaptığımız eser ve hizmetlerin hayırlı olmasını diliyorum.

MEYVE-SEBZE FİYATLARINDAKİ TERÖRE DUR DİYORUZ

Son günlerde malum Türkiye'de bir oyun oynanmaya başladı. Patlican, domates patates...Fiyatları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Bu teröre karşı nasıl Gabar'da, Cüdi'de inlerine girdiysek şimdi gıda terörü estirenlerin de inlerine giriyoruz.

Terör estirenlere karşı tedbirimizi aldık. Semt pazarları, tanzim satış nuktaları kurarak bugün itibarıyla ucuz ürünü satmaya başladık. Ankara'da bu çalışmalar başladı. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette. 

SIRADA TEMİZLİK MALZEMELERİ VAR

Bununla kalmayacağız. Temizlik malzemeleri için de aynı tedbiri almaya başlayacağız. Oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz.

BÜYÜKŞEHİRDE ÖZHASEKİ, KEÇİÖREN'DE ALTINOK

Mesele belediyecilikse, bu konuda kimse bizim elimize su dökemez, belediyecilik AK Parti'nin işidir. Keçiören'de sandıkları patlatacağız, Mehmet Özhaseki kardeşimizle de büyükşehiri yöneteceğiz. Büyükşehirde Özhaseki, Keçiören'de Altınok kardeşimizle yola devam edeceğiz. Yeter mi? Yetmez. Ankara'nın tüm ilçeleriyle büyükşehirimizi bütünleştireceğiz.

Ankaralılar siyaset mühendisliklerine pirim vermez. Birikime tecrübeye bakar. Bunların hepsi de Mehmet Özhaseki kardeşimi, Altınok kardeşimi tarif eden vasıflardır. Ankaralı kardeşlerimin karşısına mecburiyetten değil, memnuniyetle oy vereceği ve verdiği her oyun karşılığını icraat olarak alacağı aday ve adaylar çıkardık. Kalktılar defalarca denemiş başaramamış bir adayı çıkardılar. Ama AK Parti'nin adayları kendini ispat etmiş isimlerdir.

ORADA CHP VAR MIYDI?

Geçmişte defalarca deneyip başaramamış bir şahsı bu CHP bir kez daha sahneye sundu. Bunların zillet ittifakı, illet ittifakı var bizim de Cumhur İttifakımız var. Biz Cumhur İttifakı ile pazara kadar değil mezara kadar yürüyeceğiz.

CHP'nin bir özelliği var. Kiminle el ele? HDP, İYİ Parti, Saadet ve FETÖ. Bunların zillet ittifakı var. İllet ittifakı var. Bizim de Cumhur ittifakımız var. Biz 15 Temmuz'a karşı darbe girişiminde bulunanlara karşı biz birleştik. Orada CHP var mıydı? Yoktu. Diğerleri var mıydı?  Bu kardeşiniz o gece milletiyle iç içeydi. 23.15'te de Bay Kemal oraya gelmiş tankların koruması altında Bakırköy Belediyesine gitmiş. "Bana da haber verselerdi gelirdim" diyor. Milyonlar meydanlara dökülmüş "Bana da haber verseydiniz gelirdim" diyor.

BU ÜLKEYİ IMF'DEN BİZ KURTARDIK

CHP zihniyetinin bu ülkeye maliyeti büyüktür. Hala o dönemin yanlışlarının faturasını ödemeye devam ediyoruz. Bu ülkede IMF ile anlaşmaları kim yapmıştır? Kim süründürmüştür bu kapılarda Türkiye'yi CHP süründürmüştür. Peki Türkiye'yi IMF cenderesinden kim kurtardı? Biz kurtardık biz.

CHP, İş Bankası'nın yüzde 28,5 gibi ortağıdır. CHP'nin hisselerini er ya da geç Hazine'ye devredeceğiz.

Arifiye'deki palet fabrikasını satmamızdan bahsediyor. Böyle bir satış söz konusu değil. işletmesini Katar ve Türk ortaklığına 25 yıllığına devrettik. 

Paylaş:

Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

EKONOMİ Haberleri

Tümü

Mart ayı enflasyonu belli oldu

Enflasyon, martta aylık bazda yüzde 1,94, yıllık bazda yüzde 30,87 oldu.

6 gün önce

Kripto Para Piyasasında 100 Milyar Dolar Buhar Oldu.

Kripto para piyasasında son 24 saatte yaşanan sert satışlarla birlikte toplam piyasa değerinden...

2 ay önce

Kapalıç arşı Altın Satışlarını Durdurdu.

Kuyumculardaki alım-satım makası 500 TL seviyesine ulaştığı için birçok dükkan altın satışını...

6 ay önce

Merkez Bankası 250 Baz Puan İndirime Gitiit

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli...

7 ay önce

Borsada açığa satışta bir günlük sınırlama

Borsa İstanbul'dan KAP'a yapılan açıklama göre, 24 Şubat seansında, BIST 50 paylarında açığa...

1 yıl önce

Türkiye'den 7 milyar dolarlık anlaşma!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "7 milyar dolara yakın yatırımı Türkiye'ye...

1 yıl önce

Politika Faizi Yüzde 45 e indi

Yapılan açıklamada, "Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo...

1 yıl önce

Kira Artış Oranı Yüzde 58,51 oldu.

Konut kiralarında yüzde 25 zam tavanının kaldırılması ve aralık ayı enflasyonunun açıklanması...

1 yıl önce

Eylül ayı enflasyonu açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), eylül ayında tüketici enflasyonunun yüzde 2,97 olduğunu, yıllık...

1 yıl önce

7 Bin TL Üzeri Alışverişlerde Yeni Dönem

Hazine ve Maliye Bakanlığı, alışverişlerde ödeme yöntemlerine dair önemli bir taslak düzenleme...

1 yıl önce

Vergide sistem değişiyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı, mükelleflere kolaylık sağlayacak yeni uygulamalar için harekete geçti.

1 yıl önce

Borsa İstanbul iki kez devre kesti

Global borsalardaki gerileme Borsa İstanbul'a da sıçradı. BIST 100 endeksi güne -703,78 puan...

1 yıl önce