Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 35523 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Haziran 2013 - 10:40

‘AFRİKA KUPASI’ FATİH’TE BAŞLIYOR

Büyüt
Küçült
‘AFRİKA KUPASI’ FATİH’TE
Afrika ülkelerinden transfer vaadiyle kandırılıp, Türkiye’ye getirilen ve daha sonra burada kaderleri ile baş başa bırakılan Afrikalı futbolculara Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir sahip çıkmıştı.

Yaklaşık 2 yıl önce Fatih Belediyesi Afrika Dostluk Spor olarak çalışmalara başlayan futbolcular, Hakkari Zapspor’a oyuncu transferi yaparak da adını duyurmuştu.

Fatih Belediyesi Afrika Dostluk Spor kendileriyle aynı kaderi yaşayan diğer arkadaşlarına da ilham oldu. Kamerun, Nijerya, Zambiya, Senegal, Sierra Leone, Kongo, Gana, Fildişi, Gine, Mali, Burkina Faso ve Somali gibi 12 Afrika ülkesinden gelip, İstanbul’da yaşayan Afrika kökenli sporcuların oluşturduğu takımlar  Fatih Belediyesi tarafından organize edilen Afrika Kupası’nda ter dökecekler.

Fatih Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi olan Afrika Kupası’nı futbol otoriteleri de yakından takip edecek. Kupa maçları, Fatih Mimar Sinan Stadı’nda 8 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’da Mali – Burkina Faso karşılaşması ile başlayacak. Afrika Kupası, 6 Temmuz Cumartesi günü oynanacak final karşılaşması ve kupa töreni ile son bulacak.

Fatih Belediyesi Afrika Kupası Açılış Seramonisinde Fatih Belediye Başkanı Mustafa DEMİR de futbolseverler ile bir araya gelecek ve Kupanın açılış maçının başlama vuruşunu gerçekleştirecek.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in ev sahipliğinde düzenlenen Afrika Kupası’nda siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten onur duyarız.

Saygılarımızla,



TARİH: 8 Haziran CUMARTESİ
SAAT: 14.00
YER: MİMAR SİNAN STADI / FATİH





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024