Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 8862 kez okundu. | Yerel Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Mart 2014 - 22:28

Şehremeni Mallesine GENÇ,DİNAMİK ÇAĞDAŞ Muhtar adayı

Büyüt
Küçült
Şehremeni Mallesine GENÇ,DİNAMİK ÇAĞDAŞ Muhtar
Seçimlere az bir zaman kala Fatih içesindeki muhtarlık seçimlerinde adaylar meydan ve mahallelerde boy gösteriyor

Fatih ilçesinin en büyük 2. mahallesi olan Şehremini Mahallesinde mevcut muhtar Şükrü Mahmuzlunun aday olmaması üzerine mahallede 5 muhtar adayı seçimlere sıkı şekilde sarıldı.

Bunlar arasında en genç ve aktif çalışma gerçekleştiren Yunus Güvercin seçmen taramalarında, mahallenin meydanlarında kurduğu sıtandlarda, esnaf ziyaretlerinde oldukça göz dolduruyor.

Özellikle Standalarında dağıttığı lokumlarla mahalleniz ağız tadına hitab eden eğer seçilirsem hizmet tadınında değişeceğini bildiren Yunus güvercinle ayak üstü seçim ve kendşisi hakkında konuştuk.

1976 kocaeli doğumlu ve 1980 de beri bu mahallede yaşayan ilkokulda dahil tüm okulları mahallesinde okuyan Yunus Güvercin Mahalle aşkının çocukluğunda sokakta oynadığı günlere dayandığını ifade ediyor.

Bu mahallenin kendisine ve yuvasına çok şey kattığını kendisininde mahalleye borcunu hizmet ödemek aşkından dolayı aday olduğunu belirtti.

Yıllardır Seyitömerdeki aile kırtasiye dükkanında esnaflık ve hizmet gören Yunus Güvercin birçok STK larda mahallenin sorunlarını gidermek için çalıştığını son olarak Fındıkzade Spor Klübünde kurucu ve yöneticilik yapan yunus Mahalle ve Fatih ilçesindeki çocukların sporla buluşmalarını ve önlerinin açılması arzusunda olduğunu bildirdi.

Kendisi ile birlikte aday olan tüm adaylara başarılar dilediğini 20.000  ne yakın seçmenin bulunduğu mahallesinde Halkın kendisine teveccüh etmesi durumunda tüm birikimlerini Mahalleye yansıtacağını şu an bizle paylaşmasada mahallesi için hayalleri oladuğunu sözlerine ekledi





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024