Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 13246 kez okundu. | Yerel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Nisan 2013 - 15:45

Aksaray batakhanesi ne zaman kurutulacak?.

Büyüt
Küçült
Aksaray batakhanesi ne zaman

Dünyanın göz bebeği Fatihimizin: kentsel dönüşüm ve yenileme alanlarının çalışmaları ile çehresi değişiyor.

Tüm bu çalışmalara rağmen neredeyse batakhane durumuna düşmüş olan Aksaray in kurtulması için herhangi bir çalışma yok her gün gazetelerde fuhuş baskınlarına haber olan Aksaray da fuhuş sadece oteller ve caddelerde değil ailelerin yaşamış olduğu mahallelere de sıçradı.

 Fuhuş için kiralanan daireler apartman sakinlerini rahatsız ediyor.

Kız evlatlarının olduğunu söyleyen daire sakinleri apartmanlarımızda huzur ve emniyetlerinin kalmadığını söyleyerek, böyle giderse en az kırk yıldır yaşadıkları mahallelerini terk edeceklerini söylüyorlar.

Özellikle yeni kapıya inen cadde ve ara sokaklarda insanların arabalarını bile park etmek den çekindiği gözleniyor. Konu hakkında bilgiilerine başvurduğumuz İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ahlak masasından edinşmiş olduğumuz bilgiye göre Emniyet güçleri yasalar çerçevesinde Yapa bildikleri müdahaleleri gerçekleştirdiği bunun dışındaki gelişmeleri engelleyemedikleri ortaya çıkıyor.  Özelikle Büyük Şehir ve Fatih Belediyelerinin batakhaneye çevrilmiş bulunan otellerin ruhsatlandırılmaması gerektiğini ifade ediyorlar.

Belediye yetkilileri ise kültür Bakanlığından otel için izin alan başvuruların tarafımızca ruhsatlandırmama lükslerinin olamayacağını söylüyorlar.

fatihaktuel.com yerel yaşam haber merkezi

 

Sonuç:

Muhafazakâr ve Mütedeyyin kişilerin yaşadığı dünya kültür mirasının beşiği olan bir ilçede bulunan

Ve nerdeyse kabul gören bir hal alan bu yaşanan olgunun döviz ve ruhsat parasına rant olaması gerçeği kanımızca çok acıdır.

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024