Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1271 kez okundu. | Yasam Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Ekim 2015 - 02:12

LeTV Le Max 2 iddialı bir şekilde geliyor

Büyüt
Küçült
LeTV Le Max 2 iddialı bir şekilde

Cihaz Qualcommun Snapdragon 820 yongasetine ve 6 GB ana belleğe sahip olacak. LeTV yeni model cep telefonu LeTV Le Max 2 ile tüm Dünyada fırtınalar estirmek istiyor. Çinli şirket LeTV, Ülkesinde medya akışı gerçekleştiren yani medya içeriği desteği veren bir şirket olarak karşımıza çıkmıştı.

Çinde medya akışında elde ettiği başarıyı LeTV cep telefonu alanına da yansıtmak istiyor. LeTVnin bundan birkaç hafta önce tanıttığı -ki sitemizde bunun haberini vermiştik- cep telefonununda USB Type C girişi yer alıyordu. Firma anlaşılan bir ilki daha gerçekleştirmek istiyor.

Hatırlanacağı üzere Asus; CES 2015: Tüketici Elektronik Fuarında 4 GB ana bellekli Zenfone 2yi tanıtmıştı. Haberle ilgili bilgileri GizChina sitesinden aldık. Üst seviye gelişmiş özelliklere sahip olarak satışa sunulacak olan telefonda ana bellek olarak 6 GB tercih edilmiş.

Telefonun diğer özellikleri ise şunlar olacak: Snapdragon 820 yongaseti, 5.7 inç QHD; 2560×1440 ekran, 23 megapiksel Sony IMX300 sensörlü kamera. Cihazla ilgili fiyat ve satış tarihi olarak yeni gelişmeler elde ettikçe bunları sizlerle paylaşacağız.

 

Android 6.0 güncellemesi alacak HTC cihazlar!



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024