Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 826 kez okundu. | Yasam Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Temmuz 2015 - 16:32

Hava sıcaklığı artacak

Büyüt
Küçült
Hava sıcaklığı

Yaz mevsimi, Türkiye genelinde bu ay etkisini hissettirecek.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, temmuz ayının ilk haftasında hava sıcaklıklarının artarak mevsim normalleri seviyesine yükseleceği belirtildi.

Sıcaklıkların ayın ikinci haftasından itibaren ise 1-2 derece daha artarak mevsim normallerinin üzerine çıkacağı aktarılan açıklamada, Artık temmuz ayının ikinci haftasından itibaren ülkemizde yaz mevsimi etkisini hissettirecek ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, yarından itibaren, cumartesi ve pazar günlerinin de Marmara Bölgesinin kuzey kesimlerinde kısa süreli, yerel ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesinin beklendiği bildirildi.

Haziranda yağışların genellikle mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği vurgulanan açıklamada, 23 Haziran 2015te Kartalda metrekareye 57,4 milimetre yağış kaydedilmiştir. Bu yağış miktarı, şimdiye kadar Kartalda son 86 yılın en fazla yağışlı haziran günüdür. İstanbul genelinde ise son 25 yılın en yağışlı haziran günü olarak kayıtlara geçmiştir değerlendirmesinde bulunuldu.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024