Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1401 kez okundu. | Yasam Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Mayıs 2016 - 09:46

Birçok bölge için kuvvetli yağış ve sel uyarısı

Büyüt
Küçült
Birçok bölge için kuvvetli yağış ve sel

Meteorolojiden yapılan hava tahmin raporu şu şekilde: Doğu Karadeniz illerinde (Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt) bugün başlayacak yağışların (yağmur, sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde) önümüzdeki 4 gün boyunca (Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri) aralıklarla etkili olacağı ve metrekareye 100 kg ve üzerinde yağış bırakması beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara (heyelan, ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu yağışı riski) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

YALOVA VE KOCAELİ ÇEVRELERİNDE KUVVETLİ YAĞIŞ

Halen bölgemizde aralıklarla yerel olarak devam etmekte olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Yalova ve Kocaeli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara ( ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu yağışı riski) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

DOĞU AKDENİZE DİKKAT

Bugün öğleden sonra Adananın kuzey ve doğu ilçeleri, Osmaniyenin kuzeyi, Kahramanmaraşın batısı ve Hatayın kıyı kesimleriyle, yarın (Perşembe) Adana il geneli, Osmaniye ve Kahramanmaraşın batı ilçelerinde meydana gelecek yağışların kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu riski) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BATI AKDENİZE DİKKAT

Bugün Antalyanın doğu ilçelerinde, yarın ise Antalya merkez, kuzey ve doğu ilçeleri, Burdurun doğusu ve Ispartada meydana gelecek yağışların kuvvetli (21-50 kg/m2) ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım ve lokal dolu riski) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

DHA

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024