Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1746 kez okundu. | Yasam Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Kasım 2015 - 09:54

Bilişim dünyasının kalbi Ankarada atacak

Büyüt
Küçült
Bilişim dünyasının kalbi Ankarada

3-5 Aralık 2015 tarihlerinde Ankarada ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilecek BİLİŞİM 2015 & CITEX 2015, TBD 32. Ulusal Bilişim Kurultayı ve 2. Ankara Bilişim Fuarında Türkiyenin ve Bilişim sektörünün geleceğini ilgilendiren birbirinden önemli konular, konularında uzman katılımcıların değerli katkılarıyla ele alınacak.

Özellikle son yıllarda gelişen teknoloji ile birlikte İnsan, doğa ve tüm canlıların yaşamında kaçınılmaz bir etki alanı oluşturan ve yaşamın önemli bir parametresi haline gelen bilişimdeki son gelişmelerin, yeniliklerin ve yeni vizyonların değerlendirileceği, birbirinden ilginç teknolojik yeniliklerin sergileneceği BİLİŞİM 2015&CITEX 2015te, bu sene ana tema BİLİŞİM ve YAŞAM olarak belirlendi.

Türkiye Bilişim Derneğinin 1976 yılından bu yana geleneksel olarak düzenlediği ve bilişim sektörünün en büyük buluşması niteliğinde olan etkinlik,  geçen sene olduğu gibi bu sene de dünyanın en büyük fuar ve organizasyon firmalarından GL EVENTS ile birlikte gerçekleştiriliyor.

BİLİŞİM ve YAŞAM ana teması ile gerçekleştirilecek etkinlikte 4 ayrı salonda açık oturum ve paneller, çeşitli yarışmalar, birbirinden ilginç ve yenilikçi ürün, hizmet, proje ve fikirler sergilenecek. Etkinliğe ilk kez destek veren KOSGEB fuarda stant açan firmaların stant maliyetlerinin önemli bir kısmını karşılayacak.

Günlük 5 bin, etkinlik boyunca 15 binin üzerinde ziyaretçi, açık oturum ve panel izleyicisinin takip etmesi beklenen etkinlikte katılımcıların büyük çoğunluğunu kamu ve özel sektör bilişim profesyonelleri, uzmanlar ve akademisyenler oluşturuyor.

33 üniversitede örgütlenen TBD Genç topluluğunun gerçekleştireceği TBD 5. Genç Bilişimciler Kurultayı kapsamındaki panellerle üniversite gençliğinin, Programlama Çocuk Oyuncağı etkinliğiyle de ilkokul öğrencilerinin yaşamına pozitif dokunuş yapılacak etkinlikte ayrıca genç girişimciliğin özendirileceği oturumlar da yer alacak.

Üç gün boyunca her gün bir üniversite rektörünün konuşmacı olarak yer alacağı kurultayın açık oturum ve paneller kısmında Türkiyenin nabzını elinde tutan gazeteciler konuşacak.

Kurultay ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.bilisim.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024