Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3946 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Eylül 2015 - 12:29

Twitterda Türkçe şikayet dönemi

Büyüt
Küçült
Twitterda Türkçe şikayet

Yapılan açıklamayla Twitterın şikayetleri Türkçe olarak da kabul etmeye başladığı resmen duyuruldu.

Popüler mikro blog sitesi Twitter, Türkiyedeki kullanıcıları yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Twitter, artık Türkçe olarak yazılan şikayetleri de kabul etmeye başladı. 

Türkçe şikayetleri kabul etmeye başlayacağını açıklayan Twitter tarafından yapılan açıklama şöyle: 

Twitter, daha güvenli kullanım için son bir kaç aydır yaptığı şikayet bildirme mekanizmalarındaki değişiklikler, yenilenmiş “kullanıcı şikayetlerini nasıl değerlendiriyoruz” bölümü ve geliştirilmiş “engelleme özellikleri” gibi güncelleme ve değişikliklerine bir yenisini daha ekledi. Pek çok dilde mevcut olan Twitter Güvenlik Merkezi, artık Türkçe olarak da hizmete girdi. Kullanıcıların kafasını kurcalayan dijital güvenlik sorularının cevapları, Türkçe sunulan Güvenlik Merkezinde artık rahatlıkla bulunabilecek. “Güvenlik Merkezi tam olarak nedir” sorusunun yanıtıyla ilgili Twitter Blog postunun detaylarını aşağıda bulabilirsiniz. 

Güvenlik Merkezi herkesin Twitterda ve diğer mecralarda online güvenlik hakkında pek çok şey öğrenebileceği bir kaynak. Bu kaynağı bize dijital vatandaşlık konusunda sürekli yardım eden online güvenlik uzmanları ile beraber çalışmalarımız sonucunda oluşturduk. Yeni sitemiz sayesinde bu bilgilerin sizin tarafınızda da kolayca ulaşabiliyor olmasından oldukça memnunuz. Güvenlik Merkezi, sizin güvenliğinizi sağlamak amacıyla Twitter araçları ve sözleşmelerinden yola çıkarak düzenlendi; gençler, aileler ve eğitimciler için olan kısımlar özellikle oluşturuldu. 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024