Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3487 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Temmuz 2015 - 10:06

Klavyede yine en hızlısı Türkiye

Büyüt
Küçült
Klavyede yine en hızlısı

Bilgisayar Klavye Türk Milli Takımı, Budapeşteden şampiyonlukla döndü. Milli takım iki altın, bir de bronz madalya kazandı.

AA INTERSTENO Uluslararası Bilgi İşlem Federasyonu dan yapılan açıklamaya göre, 17-24 Temmuz 2015 tarihlerinde Budapeştede Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonası yapıldı. Şampiyonaya Türkiyeden 16 yarışmacı katıldı.   Bilgisayar Klavye Türk Milli Takımı, üç kategoride yapılan ve en büyük yarış olarak adlandırılan 30 dakikalık Dünya Hatasız Yazı Sürat Şampiyonası da, öğrenci kategorisinde Zehra Taşkale, tecrübeli kategorisinde ise Celal Aşkın dünya şampiyonluğu elde etti. Recep Ateş de öğrenciler kategorisinde Türkiyeye bronz madalya kazandırdı.   Açıklamada görüşlerine yer verilen INTERST Uluslarrası Bilgi İşlem Federasyonu Türkiye Temsilcisi Seçkin Köse, Türk Milli Takımı ın ilk defa steno yarışı da dünya ikinciliği elde ettiğini belirtti. 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024