Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1515 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Mayıs 2015 - 17:48

UEFAdan Türkiyeye ikinci uyarı

Büyüt
Küçült
UEFAdan Türkiyeye ikinci
Spor Haberleri › UEFAdan Türkiyeye ikinci uyarı haberi

A Milli Takımımız ile Hollanda arasında 28 Mart Cumartesi günü oynanan maçın naklen yayını konusunda yaşanan kriz son anda çözülmüştü. Ancak Avrupa Futbol Federasyonları Birliğinden (UEFA) gelen ikinci uyarı mektubu yeni bir kaosu beraberinde getirdi.

Sırasıyla, Bulgaristan, Kazakistan ve Hollanda maçları için geri sayım başlarken, karşılaşmaların naklen yayını zora girdi. UEFA, 2 ay önce yayın sinyalinin verilip verilmemesi konusunda Türkiyeyi uyarmış, taahhütlerin yerine getirilmemesi halinde gerekli işlemlerinin başlatılacağı uyarısını yapmış, bu konuda ayrıntılı bir de mektup yollamıştı. UEFA tarafından Türkiyeye ikinci mektubun yazıldığı ortaya çıktı. Ancak bu sefer durum farklı bir biçimde gelişti.   UEFADAN İKİNCİ MEKTUP   UEFA, yayıncı kuruluşun ödeme vaatlerini yerine getirmemesi durumunda kesinlikle yayın sinyalinin verilmeyeceğinin ayrıntılarını belirten ikinci mektubu da yolladı. Buna göre, yayıncı kuruluş geçmişteki borçlarıyla birlikte, yaklaşan maçları kapsayan ödeme taahhütlerini yerine getirmediği taktirde, yayın sinyali UEFA tarafından Türkiyeye gönderilmeyecek.   28 Mart aki Hollanda maçında benzeri bir durum yaşanmış, UEFA son ana kadar yayın sinyalini göndermeme yanlısı olmasına karşın hükümet yetkililerin araya girip, gerekli sözleri vermesinden sonra sorun çözülmüştü. Olimpiyat Oyunları dahil, dünyanın en gözde organizasyonlarına talip olan Türkiye, yayın bedelinin ödenmemesi sebebiyle UEFAda zor duruma düştü.   Gelinen noktada, UEFA tarafından sözlü taahhütün yerine yayıncı kuruluşun ödemeleri yaptığına dair belgenin gelmemesi halinde söz konusu maçları kapsayan sinyalin Türkiyeye gönderilmeyeceğinin altı çizildi. 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024