Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1796 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Nisan 2015 - 06:23

Türk hakem için şike iddiası!

Büyüt
Küçült
Türk hakem için şike
Spor Haberleri › Türk hakem için şike iddiası! haberi

Hollandanın en iyi hakemlerinden olarak gösterilen Türk asıllı Serdar Gözübüyükün adı şike davasına karıştı.

AA

Hollanda Futbol Federasyonu, şikeye karıştığı iddia  edilen Türk kökenli Hollandalı futbol hakemi Serdar Gözübüyüke sahip çıktı.

Hollanda basınında yer alan haberlerde, Almanyada yürütülen şike  davasında yargılanan bir şüphelinin, Hollanda 2. Futbol Ligi de 2-3 karşılaşmada  Serdar Gözübüyükün şike yapması amacıyla rüşvet aldığı yönünde ifade verdiği  belirtildi.

Almanyada salı günü mahkeme önüne çıkacak şüpheliyi tanımadığını  vurgulayan Gözübüyük ise, Adımın tanımadığım birisi tarafından böyle anılması  nedeniyle şoka uğradım. Birisinin kamuoyu önündeki imajını lekelemek çok kolay.  Bu şekilde üzerime çamur atılması büyük haksızlık ifadelerini kullandı.

Konuya ilişkin Hollanda Futbol Federasyonu da Gözübüyüke sahip çıktı.  Federasyondan yapılan yazılı açıklamada, Güvenilirliği olmayan bir kişinin  ifadelerine dayanarak böyle bir iddianın ortaya atılması federasyonumuzu  üzmektedir. Gerçeklere dayanmayan ifadelerle Gözübüyükün kamuoyu önüne bu  şekilde gösterilmesi çok riskli bir durum ifadeleri kullanıldı.

Serdar Gözübüyük, Hollanda ın son dönemde yetiştirdiği en başarılı ve  formda hakemleri arasında gösteriliyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024