Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5427 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Ağustos 2016 - 19:54

Son dakika.. Mario Gomez Wolfsburga transfer oluyor

Büyüt
Küçült
Son dakika.. Mario Gomez Wolfsburga transfer

Yıldız futbolcunun menajeri bu akşam Fiorentina ile masaya oturuyor. Transferin yarın resmen duyurulması bekleniyor. Beşiktaşla bağlarını koparan Mario Gomez, Bundesliganın önde gelen futbol kulüplerinden Wolfsburgla prensip anlaşmasına vardı. Yıldız futbolcu Alman ekibine bir iki gün içerisinde imza atacak. Beşiktaşın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Mario Gomez, Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburgla prensip anlaşmasına vardı.

Siyah-Beyazlı ekiple yollarını ayırma kararı aldıktan sonra Avrupanın birçok kulübü ile temasta olan Gomez, ülkesine geri dönme kararı aldı. Gomezin menajeri Uli Ferberin Wolfsburgla yapılan son görüşmede el sıkıştığı ve bu akşam İtalyaya geçerek, oyuncusunun bonservisini elinde bulunduran Fiorentina ile masaya oturacağı bildirildi.

Menajeri İtalyaya geçiyor

Uli Ferberin, Fiorentina ile bu akşam yapılacak görüşmede transfere noktayı koyması ve yarın Almanyaya dönmesi bekleniyor. Daha önce Bundesliga ekipleriden Stuttgart ve Bayern Münihte forma giyen Mario Gomez, sezon bitiminde Beşiktaştan süre istemiş daha sonra ise Türkiyede yaşanan siyasal gelişmeleri ileri sürerek bir başka Avrupa ülkesinde kariyerine devam etmek istediğini duyurmuştu.

Yarın resmen duyurulabilir

Wolfsburgun, her şey yolunda gittiği takdirde Mario Gomez transferini yarın resmen duyurması bekleniyor. 

FANATİK





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024