Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1496 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Mayıs 2015 - 21:31

Melodan İtalyaya dönüş sinyali

Büyüt
Küçült
Melodan İtalyaya dönüş
Spor Haberleri › Melodan İtalyaya dönüş sinyali haberi

Galatasarayın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, futbol hayatına ileriki yıllarda İtalyada devam edebileceğini söyledi.

AA

İtalyan basınından La Gazzetta dello Sporta konuşan 31 yaşındaki oyuncu, ligdeki şampiyonluk yarışını ve futbol hayatına ileride İtalyada devam edip etmeyeceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ligdeki şampiyonluk şanslarını değerlendiren Brezilyalı futbolcu, Galatasarayın bu sezon 20. şampiyonluğa ulaşmasının kupaya uzandıkları 2011-12 sezonundaki kadar zor olmadığını belirterek, O dönem play-off maçları vardı. Fenerbahçe in evinde oynadığımız son maça kadar dayanmak gerekiyordu. Bu yarış şimdi de zorlu çünkü 3 takım kovalıyor. Artık Beşiktaş da var ve gerçekten iyi oynuyorlar diye konuştu.

Bu sezon 23. haftada 1 - 0 kaybettikleri Fenerbahçe maçını da değerlendiren Brezilyalı yıldız, O maçı daha sonra televizyondan izledim. Onların bize göre daha fazla kazanma hırsı olması beni sinirlendirdi ifadelerini kullandı.

Takımın Hollandalı yıldız Wesley Sneijderden övgüyle bahseden Felipe Melo, Onunla iyi bir arkadaşlığımız var. Maçta ona yardımcı oluyorum. O da bize maçı kazandırıyor. İşini ciddi ve sakince yapıyor. Transfer dedikodularına da kulak asmıyor değerlendirmesini yaptı.

- Manciniye övgü

Brezilyalı yıldız, bir dönem Galatasarayı çalıştıran Roberto Mancini in önemli bir teknik adam olduğunu kaydederek, Ciddi ve titiz, diğerlerinden farkı ise taktik düzey bakımından daha özenli olması. Intere geçtiğinde ona başarılar dilemiştim. Onunla tekrar çalışmaktan memnuniyet duyarım şeklinde konuştu.

Melo, Galatasarayda görev alan diğer İtalyan teknik adam Cesare Prandelli için de, Dışarıdan Türkiyeye gelen teknik direktörler, burada hemen başarı elde edebileceklerini düşünüyor. Prandelli, büyük bir teknik adam olarak kalacak ama burada kazanamadı. Süper Kupayı Fenerbahçeye kaybetti, Şampiyonlar Ligi de gruplardan elendik ve çok gol yiyorduk. Bu durumun tek sorumlusu o değildi, bizim de hatamız vardı ama bir şeylerin işlemediği netti yorumunda bulundu.

Futbol hayatına İtalyada devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya ise Melo, Bu, beni kimin istediğine göre değişir ama genel olarak konuşursak, evet bu olabilir. Halen Torinoda bir evim var. Sık sık Milanoya alışverişe gidiyorum. Ailem de bundan memnun olabilir yanıtını verdi.

- Serie A önceden daha çekiciydi

Brezilyalı yıldız, İtalyan futbolunu küçük yaşlardan bu yana takip ettiğini ve Serie Ada oynadığı döneme göre düşüş yaşandığını kaydederek, Birçok yıldız başka liglere gitti. Eskiden daha ilgi çekiciydi. O dönem Juventus kötü günler geçiriyordu, şimdi ise Milan. Juventus, birkaç takviyeyle her alanda başarılı olmakta dedi.

Önümüzdeki sezon Serie A ın daha çekişmeli geçeceğine inandığını, Napoli in 2-3 takviyeyle şampiyonluğa oynayabileceğini ve Interin de yarışa katılabileceğini dile getiren Melo, eski günlerini arayan Milanda ise birçok şeyin değişmesi gerektiğini söyledi.

-Brezilya, Dunga ile futbol geri döndü

Galatasaraylı futbolcu, Brezilya Milli Takımı ın teknik direktör Dunga ile çıkışa geçtiğine dikkati çekerek, Çok mutluyum çünkü futbol Brezilyaya geri döndü, önceden yoktu. İlk değişiklikler görülmeye başlandı bile. Dunga da sayılar konuşur ve onunla kazanılır. Son röportajlarında benim hakkımda konuşması, gözünün benim üstümde olması mutluluk verici ifadelerini kullandı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024