Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2338 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Aralık 2014 - 15:30

Karşıyaka sağ kanata çözüm arıyor!

Büyüt
Küçült
Karşıyaka sağ kanata çözüm
Spor Haberleri › Karşıyaka sağ kanata çözüm arıyor! haberi

PTT 1inci Ligi takımı Karşıyakanın teknik direktörü Yusuf Şimşek, pazar günü deplasmanda oynayacakları Boluspor maçı öncesi sağ kanatta yaşanan soruna çare arıyor.

Orta sahanın sağında görev yapan Ofoedu ile yolların ayrılmasından sonra bu mevkiye kaydırılan Juninho sakatlanırken sağ ve sol kanatta oynayabilen Ahmet Arıda Albimo Alanyaspor maçında dördüncü sarı kartını görerek cezalı duruma düştü.

Yusuf Şimşekin elinde sağ kanat oyuncusu olarak sadece altyapıdan yetişen Ali Say kalırken bu sezon hiç forma giymeyen genç futbolcunun maç eksiği yüzünden zorlanabileceğini düşünen Yusuf Şimşek, bu mevkide Albimo Alanyaspor karşılaşmasıyla ilk 11e dönen sağ bek Rıdvanı deniyor. Yusuf Şimşekin Rıdvanı öne çıkarıp savunmanın sağında yine Shukurovu oynatması bekleniyor.

BUZ KESECEKLER

Pazar günü Boluspora konuk olacak Karşıyakayı karlı ve dondurucu bir hava bekliyor. Maç günü Boluda en yüksek hava sıcaklığı 4, en düşük hava sıcaklığı ise sıfırın altıda 2 derece olarak veren meteoroloji, ayrıca kar yağışı tahmininde bulunuyor. Hafta boyunca İzmirde ılık ve güneşli havada çalışan yeşil kırmızılılar, Boluda zorlu koşullarda puan mücadelesi verecek.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024