Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1425 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Mart 2015 - 06:43

İşte Türkiyenin grubunda son puan durumu

Büyüt
Küçült
İşte Türkiyenin grubunda son puan
Spor Haberleri › İşte Türkiyenin grubunda son puan durumu haberi

A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde Hollanda ile 1-1 berabere kaldı. İşte grubumuzdaki son puan tablosu...

Euro 2016 Elemeleri de Milli Takımımız, baştan sona çok iyi oynadığı ve duraklama anlarına 1-0 girdiği maçta Wesley Sneijderin golüyle yıkıldı...

A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu daki kader maçında Hollanda ile 1-1 berabere kaldı... Milliler, Amsterdam Arenada 37. dakikada Burak Yılmazın attığı golle 1-0 öne geçti. 90+2de bir dost Wesley Sneijderın golüne engel olamadık ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından A Grubu da Milli Takımımız, 5 puanla 4 sırada, Hollanda ise 7 puanla 3. sırada yer aldı. Grupta oynanan diğer maçlarda ise Çek Cumhuriyeti evinde Letonya ile 1-1 berabere kaldı. İzlanda ise deplasmanda Kazakistanı 3-0 mağlup etti. 13 puanlı Çek Cumhuriyeti A Grubu da lider durumda bulunuyor. 2. sıradaki İzlanda ın puanı ise 12.

 

 

 

 

 

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024