Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1969 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Mayıs 2015 - 20:35

İşte Galatasarayın ilk transferi

Büyüt
Küçült
İşte Galatasarayın ilk
Spor Haberleri › İşte Galatasarayın ilk transferi haberi

Marsilya ile sözleşmesini uzatmayan Andre Pierre Gignacla 3 yıllık anlaşma sağlandığı iddia edildi. Fransız forvet, Galatasaraya gelmek için Rus kulüplerinin cazip tekliflerini bile reddetti.

Şampiyon Galatasaray transfere de hızlı girdi ve ilk bombasını patlattı: Andre Pierre Gignac... Marsilya ile sona eren sözleşmesini uzatmayan Gignac, sarı-kırmızılıların 3 yıllık teklifine Evet dedi. Sezon başına net 2.5 milyon Euro garanti ücret alacak Fransız forvete ayrıca bonservisi elinde geldiği için 1 milyon Euro imza parası ödenecek.   RUSYA DEĞİL TÜRKİYEYE GİDERİM   Gignac-Galatasaray flörtü kasım ayında başladı. İlk görüşme 25 Kasımdaki Anderlecht maçı öncesi Brükselde gerçekleşti. Keitayı Cimboma getiren menajer Alfred Obrou, Gignac pazarlığını başlatan isimdi. Marsilya formasıyla bu sezon 23 gol atıp 2 asist yapan 29 yaşındaki oyuncuyla Rus kulüpleri de ilgilendi. Ancak Gignac, Rusyada 5 bin taraftara oynayacağıma Galatasaraya giderim. En az Marsilyadaki kadar ateşli taraftara sahipler... Ayrıca şampiyonlar ligi de oynama fırsatı yakalarım dedi. Bir ay önce Galatasaray adına iki yetkili Fransaya geldi ve Gignaca Sakın kimseye imza atma. Başkanlık seçimini bekliyoruz, seni transfer edeceğiz mesajını iletti. Dursun Özbekin koltuğa oturmasıyla tekrar harekete geçen Cimbomun, Gignac ile 3 yıllık prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024