Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1560 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Nisan 2015 - 13:53

İnşallah Bursa gol atmaz

Büyüt
Küçült
İnşallah Bursa gol
Spor Haberleri › İnşallah Bursa gol atmaz haberi

Bursa - Başakşehirspor maçının 40. dakikasında Volkan Şen ile Fırat Aydınus arasında birkaç dakika süren tartışma yaşanmış, kimse ne olduğu anlamamıştı.

Sert şekilde tepki gösteren Volkana uzun süre kart göstermeme konusunda direnen Aydınus, oyunu tekrar başlattıktan sonra Şen sakinleşmeyince sarıyı çıkartmak zorunda kalmıştı.   Olayın perde arkası ortaya çıktı. Başakşehirden Ferhatın, Şenere yaptığı hareket sonrası faul kararı veren Fırat Aydınusa yardımcısı Aleks Taşcıoğlu un Hocam ağır karar, faul yoktu dediği öğrenildi. Telsiz kulaklıktan Aydınusun Farkındayım, ama artık kararı verdim. İnşallah Bursa gol atmaz sözünü duyan Volkan adeta çılgına döndü. Volkan, Sen nasıl hakemsin. Bu şekilde nasıl konuşursun diyerek Aydınusun üzerine yürüdü. İstanbul bölgesi hakeminin Sen işine bak sözüne daha da sinirlenen Volkan, Ben kaptanım diyerek pazubandı çıkarmaya kalktı. Şenol Güneş, sarısı bulunan Volkanı ikinci yarıya çıkartmamıştı.   (Habertürk)



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024