Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2031 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Kasım 2015 - 10:29

Fenerbahçe rahat kazandı

Büyüt
Küçült
Fenerbahçe rahat

Fenerbahçe, çekinerek gittiği Norveç deplasmanında Molde karşısında rahat bir galibiyet aldı. Ajaxın deplasmanda Celtici 2-1 yenmesi ise grubun kaderini son haftaya bıraktı.

Sarı lacivertliler, çok fazla pozisyon vermediği maçta, Molde kalesinde bulduğu birçok gol fırsattan da yararlanamadı.

Kanarya, Mersin İdmanyurdu maçında olduğu gibi sahanın tek hakimi oldu ve oynadığı üstün futbolla da övgüleri topladı. Sezon başından bu yana çok eleştirilen Pereira ve öğrencileri ligde ve Avrupada oynadığı son 8 maçta sadece 2 gol yedi.

Maça iyi başlayan Fenerbahçe oldu.

1. dakikada Souzanın uzaktan şutunu kaleci Horvath son anda kornere çeldi.

3. dakikada yine çok tehlikeli geldik. Orta sahadan Souzanın müthiş pasında Ozan topu, gelişine üstten auta gönderdi. Fenerbahçe adeta 2 dakikada 2 golden oldu.

Fırsatlar kaçıyor

19da Hasan Alinin sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Souza kafayı vurdu, top kaleci Horvathta kaldı. Souza boş pozisyonda çok daha iyi vurabilirdi.

20da sağ kanattan Gökhanın ortasında Diego müsait pozisyonda kötü vurdu, top auta gitti. Fenerbahçe net fırsatları kulanamıyor.

Fabiano golü çıkardı

24te Moldenin kullandığı serbest vuruşta yerden gelen topa Gökhanın ters vuruşunu son anda çizgide Fabiano kurtardı. Brezilyalı kaleci golü önledi.

Moldenin topu direkten döndü

39da Moldede 18 yaşındaki forvet Svendsenin uzaklardan şutu üst direkten döndü ve auta geldi. norveç ekibi maç boyunca oyunun kontrolünü Fenerbahçeye bıraktı ancak çıktığı hücumlarda çok etkili oldu.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci, yarıda da Fener üstün...

Maçın ikinci 45 dakikası da Fenerbahçenin üstünlüğüyle başladı. Sarı Lacivertliler net pozisyon bulamasa da topun kontrolünü elinde tuttu.

Güzel orta, güzel gol!


68de Fenerbahçe, Fernandaonun golüyle öne geçti. Güzel tek paslar sonrasında sol kanatta topla buluşan Alper Potuk arka direğe ortasını yaptı, Fernandao, uygun durumda güzel bir kafa vurdu ve topu kaleci Ethan Horvathın sağından ağlarla buluşturdu.

Volkan girdi, yine hareket geldi


84te Ozan Tufanın attığı golle farkı 2ye çıkardık. Oyuna yeni giren Volkan Şenin güzel ara pasına ceza alanı içinde Fernandao kaleciyle karşı karşıya kaldı. Brezilyalı topa son anda dokunurken, meşin yuvarlak kaleciden döndü. Top Ozanın önünde kaldı ve genç oyuncu rahat bir şekilde ikinci golü attı.

Kalan dakikalarda Fenerbahçe Moldeyi kalesine getirtmedi. Hatta 90 +de Volkan Şenin karamboldeki bir şutu direkten döndü.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024