Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2477 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Mart 2015 - 14:42

Bulut: Kadıköyden çekinmiyoruz.

Büyüt
Küçült
Bulut: Kadıköyden
Spor Haberleri › Bulut: Kadıköyden çekinmiyoruz. haberi Umut Bulut, Fenerbahçe derbisi öncesinde umutlu konuştu.

Burak Yılmazın yokluğunda formayı sırtına geçiren Umut Bulut, Fenerbahçe maçı öncesinde iddialı konuştu. Deneyimli oyuncu bu sezon 8 gol atıp yaptığı 2 asist ile de takımının en büyük silahlarından biri olurken Kadıköydeki derbi ile ilgili şunları söyledi: 

‘RAKİPLERİMİZ ÇOK İYİ

“Maçlara tek tek bakıyoruz. Hepsi final gibi. Erciyes karşısında iyi oynadık ve birçok pozisyona girdik. Artık önümüzde F.Bahçe maçı var ve ona konsantre oluyoruz. Erciyesi yendik ve oraya puan farkı ile gideceğiz. Üzerimizde baskı diye bir şey yok. Bunu da orada göstereceğiz. Kadıköyden çekinmiyoruz. Bunu da haftaya göstereceğiz. F.Bahçe karşısında isteğimizi alırsak şampiyonluk adına yolumuz çok açık. Şampiyonluk çok önemli. Beşiktaş ve F.Bahçe gerçekten iyi futbol oynuyor. 

Zirvedeki tüm takımlar iyi. Herkes birbirini takip ediyor ve heyecan dolu bir lig oluyor. İşte F.Bahçenin puan kaybı ile biz geçen hafta liderliğe yükseldik. Böylesine bir yarışta hataya yapmaya, puan kaybetmeye tahammülümüz yok.”

(Vatan)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024