Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1961 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Temmuz 2015 - 16:33

Ardaya kızdık, kovduk, topçu oldu

Büyüt
Küçült
Ardaya kızdık, kovduk, topçu

Milli futbolcu Arda Turanın Barcelonaya transferiyle doğup büyüdüğü Bayrampaşa ve futbola başladığı Altıntepsi Spor Kulübünde büyük gurur yaşanıyor.

DHA MAHALLEDE BÃœYÃœK GURUR   Arda Turan, BayrampaÅŸa Altıntepsi Mahallesi de doÄŸdu. Çocukluk yıllarında burada sokakta top oynarken mahallesinin spor kulübü olan Altıntepsi Spor Kulübü de futbol oynamaya baÅŸladı. Turan  buradan Galatasarayın altyapısına geçti. Barcelona ın dün Arda Turanı transfer ettiÄŸini açıklamasının ardından anne ve babasının halen yaÅŸadığı mahallesinde büyük gurur yaÅŸandı.   BURADAN KOVARDIK ONLARI KAFAMIZ ŞİŞİYOR DÄ°YE   Ailesinin halen yaÅŸadığı sokakta bulunan komÅŸuları Mehmet Temur, Arda Turan için “Bu sokaklarda top oynuyordu, buradan Altıntepsi Spor Kulübüne, sonra Galatasarayın altyapısına, oradan da Avrupaya gitti. Kızardık, buradan kovardık onları kafamız ÅŸiÅŸiyor diye. Bizim kovmamızdan bir kulübe kayıt oldu, topçu oldu dedi.  Turanın doÄŸup büyüdüğü evin ÅŸimdiki sakini Ä°lhan Özçelik ise, “Benim çocuklarımla beraber büyüdüler, onlar futbolu seçmedi dedi.   “Ä°ZNÄ°NÄ° BURADA GEÇİRÄ°YOR DESEK YALAN OLMAZ   Arda Turanın futbola baÅŸladığı spor kulübünde de transferin heyecanı yaÅŸanıyor. Altıntepsi Spor Kulübü eski yöneticisi Mustafa Ceylan ise lisansını ilk kendilerinin çıkardığını ifade ederek, “10 yaÅŸlarında Galatasaray beÄŸendi ve Galatasaraya gitti. Hiperaktif bir çocuktu. Åžu anda olduÄŸu gibi içi içine sığmayan bir çocuktu.   Allah yolunu açık etsin. Ä°znini burada geçiriyor desek yalan olmaz. Genelde buralardadır. Biz Arda ın Avrupaya gitmesinde, ilk lisans kulübü olduÄŸumuzdan dolayı yaklaşık olarak 32 bin Euro civarında bir para aldık diye konuÅŸtu.   Kulübün bulunduÄŸu binaya asılan, “Altıntepsi Spor Kulübü ün yeni Arda Turanı sen olmak ister misin? yazılı afiÅŸ ise dikkat çekti.  Turan mahallede yaÅŸayan çocuklara da örnek oluyor. Çocuklar Turan gibi futbolcu olmak istiyor.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024