Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2096 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Temmuz 2015 - 14:24

Arda Turanın yerine Gökhan Töre

Büyüt
Küçült
Arda Turanın yerine Gökhan
Spor Haberleri › Arda Turanın yerine Gökhan Töre haberi Atletico Madridin, takımdan ayrılacak olan Arda Turanın yerine Gökhan Töreyi almak için, Beşiktaşa 12 milyon Euroluk teklifte bulunduğu iddia edildi. Şampiyonluk yarışını düşünen siyah-beyazlıalr ise milli futbolcuyu satmaya niyetli değil.
Arda Turana alternatif arayan Atletico Madrid'in, Gökhan Töre için siyah-beyazlı kulübe 12 milyon Euroya kadar bir bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. İspanyol basını da Madrid temsilcisinin, Ardanın yerine Töreyi istediği yazdı.   Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Demba Bayı 13 milyon Euroya Çine satan, genç Atınç Nukanı da 5 milyon Euroya Almanyaya gönderen siyah beyazlı yönetim, bir yandan şampiyonluk yarışını diğer yandan da Törenin önümüzdeki sezon daha yüksek fiyata satılabileceğini düşündüğü için şimdilik satışa sıcak bakmıyor.   "ERSANIN GiTMESiNE iZiN VERECEĞiZ"   Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, önceki gün Ümraniyede yeni sezon açılışında gazetecilerle yaptığı sohbette “Özellikle Jose Sosa ve Gökhan Töre satacağımız oyuncular değiller. Biz Törede 9 milyonu, Sosada 6 milyonu gördük ve satmadık, satmayı da düşünmüyoruz. Hele Töre ile birlikte Oğuzhan ve Kerim gibi oyuncuların eğitici yönü çok fazla olan Şenol Güneş gibi bir hocanın elinde değerlerini 2ye 3e katlamalarını bekliyoruz. Ersan da kendi özel bir durumu olduğu için, bir anlamda önünü açmak için izin veriyoruz” dedi.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024