Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2233 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Mart 2015 - 19:13

Amatör spor kulüplerine yardım

Büyüt
Küçült
Amatör spor kulüplerine
Spor Haberleri › Amatör spor kulüplerine yardım haberi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kahramanmaraştaki 40 kulübe 297 bin 500 lira yardım yapıldı

 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KahramanmaraÅŸ'taki 40 amatör spor kulübüne "Yalnız DeÄŸilsiniz Kulüplerimizle Birlikteyiz" sloganıyla 297 bin 500 lira yardım yapıldı.

KahramanmaraÅŸ Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Batıpark Spor Salonunda gerçekleÅŸtirilen törende, anlamlı bir etkinlik için bir araya geldiklerini söyledi.

Verilen desteÄŸin önemine iÅŸaret eden Güvençer, "Türkiye Cumhuriyeti ve hükümetinin gençlere, çocuklara ve bu gençlere hizmet eden deÄŸerli arkadaÅŸlarımıza verdiÄŸi önemli katkının küçük bir niÅŸanesi olarak 2015 yılına mahsus 297 bin 500 liralık yardım çekini takdim etmekten gurur duyuyorum. Takdim edilen çekin deÄŸeri çok küçük deÄŸilse de büyük bir anlam ifade ediyor" dedi.

Amatör spor kulüpleri yöneticilerinden verilen desteğin doğru kullanılması için ellerinden geleni yapmalarını isteyen Güvençer, şöyle devam etti:

"Bu verilen çek Türkiye Cumhuriyetinin ve hükümetinin sizlere yüklediÄŸi ağır misyonun, sizden olan büyük beklentisinin, sizinle olma kararlılık ve iradesinin bir iÅŸaretidir. Bunu iyi deÄŸerlendirin. Son kuruÅŸuna kadar bu milletin öksüzünün, yetiminin, fakirin ve fukaranın katkısıyla genel bütçeden bu para helal olarak sizlere emanet edilmiÅŸtir. Son kuruÅŸuna kadar sizler de yerinde harcayacağınızdan eminim."

Gençlik Hizmetleri ve Spor Ä°l Müdürü Ali Ä°hsan Kabakcı da AK Parti Grup BaÅŸkanvekili Mahir Ãœnal'ın katkılarıyla böyle bir çalışmanın yapıldığını dile getirdi.

Amatör spor kulüplerine gereken önemi ve desteÄŸi verdiklerini belirten Kabakcı, "Amatör spor kulüpleri toplumumuzun, halkımızın ve gençliÄŸimizin spor yapmasına aynı zamanda onlara saÄŸlıklı yaÅŸam biçimi sunmasına yardımcı olan önemli sivil toplum örgütleridir. Bu yüzden amatör spor kulüplerimize çok önem veriyoruz" diye konuÅŸtu.

Güvençer, konuşmanın ardından çeki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kahramanmaraş İl Temsilcisi Ergün Önal'a verdi.

Törende amatör spor kulüp sporcuları gösteri sundu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024