Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 7232 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Ağustos 2016 - 14:20

Adana Demirspordan yazılı açıklama

Büyüt
Küçült
Adana Demirspordan yazılı
Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre mavi-lacivertlilerin Bolu kampına katılan Sözlü, teknik heyet ve oyuncularla görüştü. Açıklamada görüşlerine yer verilen Sözlü, takımdaki motivasyon ve çalışma hırsından son derece memnun olduğunu, eksik görülen yerlere gerekli takviyeleri en kısa sürede yapacaklarını belirtti.

Takımın lige hazır gireceğini vurgulayan Sözlü, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Hocamızla yapılması gereken takviyeler konusunda sürekli konuşuyoruz. Belirli bölgelere bazı oyuncular var düşündüğümüz. İnşallah takımımızı son takviyelerle güçlendirmeyi planlıyoruz. İlk maç bizim için çok önemli. Deplasmanda oynayacağımız zorlu Samsunspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılıp Adanaya mutlu dönmek ve taraftarımıza ilk maçımızda 3 puan hediye etmek istiyoruz. Hocamız ve oyuncularımıza güveniyoruz. Antrenmanlar çok zevkli ve iyi bir ortamda devam ediyor. İyi bir başlangıç yapıp bize güvenenleri mahcup etmemek istiyoruz. diye konuştu.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024