Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1571 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Nisan 2015 - 06:50

13. SportAccord Kongresi sona erdi

Büyüt
Küçült
13. SportAccord Kongresi sona
Spor Haberleri › 13. SportAccord Kongresi sona erdi haberi

Olimpik ve olimpik statüde olmayan spor federasyonları yetkilileri ile uluslararası spor camiasının aktörlerini bir araya getiren SportAccord Kongresi sona erdi.

AA

Rusya ın Soçi kentindeki ExpoCenterda bu yıl 13. kez düzenlenen ve Anadolu Ajansı ın Global İletişim Ortağı olduğu kongrenin son gününde, SportAccord Başkanı Marius Vizerin katıldığı basın toplantısı düzenlendi.

Vizer, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach hakkında bağımsız spor kuruluşlarının iç işlerine müdahale ettiği ve federasyonların bir araya gelerek çoklu spor etkinlikleri düzenlemesini engellediği yönündeki açıklamalarına değinerek, Herkesle uyum içerisinde çalışmak ve iş birliği yapmak istiyorum. Soçide sporun geleceği için verimli bir hafta geçirdik. Yaptığım açıklamalar savaş ya da deprem olarak nitelendirilmemeli, sadece fikrimi beyan ettim ifadelerini kullandı.

Sporun milyonlarca insana eğitim, disiplin ve daha iyi bir yaşam imkanı sunduğunu kaydeden Vizer, spor organizasyonlarının sıklaştırılması gerektiğini yineledi.

SportAccord Genel Kurulu da Thomas Bachın yönetim tarzını eleştiren Vizer, IOC in eski, yanlış, adil ve şeffaf olmayan bir sistem ile yönetildiğini savunmuştu.

Soçide 19 Nisanda başlayıp 6 gün süren organizasyonda, IOC, Dünya Dopingle Mücadele Ajansı, IOC tarafından tanınan Uluslararası Spor Federasyonları Birliği, Uluslararası Olimpik Yaz Sporları Federasyonları Birliği, Uluslararası Olimpik Kış Sporları Federasyonları Birliği, Uluslararası Dünya Oyunları Birliği, SportAccord Bağımsız Üyeler Birliği gibi teşkilatların temsilcileriyle birlikte, 100ün üzerinde ülkenin spor federasyonlarından yetkililer yer aldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024