Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3164 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Şubat 2015 - 14:06

Zafer Çağlayan: Aday olmayacağım

Büyüt
Küçült
Zafer Çağlayan: Aday

Zafer Çağlayan, yazılı açıklamasında, 2007den bu yana Sanayi ve Ticaret, Devlet ve Ekonomi olmak üzere yaklaşık 6,5 yıl çeşitli bakanlık görevlerinde bulunduğunu ifade etti.

Çağlayan, Yakından bilindiği gibi siyasi tarihimize kara bir leke olarak giren ve bazı bakan arkadaşlarımla, şahsım üzerinden Türkiyeyi ve sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan 17 Aralık tarihli post-modern darbe süreci sonunda kendi isteğimle Bakanlık görevini bıraktım. Söz konusu tarihten bugüne kadar çocuklarım, ailem ve çok yakın dostlarımla büyük sıkıntılar yaşadım. Böylesi zor bir dönemde geçirdim kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi sürecim devam ediyor dedi.

Çağlayan, medyada isimleri üzerinden darbe girişimi yapılmaya çalışılan diğer bakanlarla birlikte yeniden milletvekili adayı olmak istediğine dair gerçekle bağdaşmayan, tamamen hayal ürünü haber ve yorumların yer aldığını gördüğünü ve çok üzüldüğünü açıkladı.

Olayın yaşanmasından birkaç gün önce, 8 Aralık 2013te basına, 2015 genel seçimlerinde siyaseti bırakacağını, gerek milletvekilliği gerekse bakanlık görevlerini sonlandırmak istediğini çok net ve kararlı bir biçimde ifade ettiğini belirten Çağlayan, söz konusu haberin 9 Aralık 2013te çeşitli medya organlarında geniş ölçüde yer aldığını söyledi.

Çağlayan, şöyle devam etti:

Bu kararım, 8 Aralık 2013 günü ne ise bugün de aynı istikamettedir. Ülkeme, milletime ve partime hizmetin bakanlık ve milletvekili kimliği dışında da sürdürülebileceği kanısındayım. Bu çerçevede 7 Haziran 2015te yapılması planlanan genel seçimlerde aday olmayacağımı kamuoyunun bilgisine arz ederim dedi.

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024