Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2836 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Haziran 2017 - 18:26

Yürüyüş hayır blokunu bir arada tutma çabası

Büyüt
Küçült
Yürüyüş hayır blokunu bir arada tutma
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında konuştu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısına, İslam aleminin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı ı kutlayarak, başladı.

Hakkari Çukurcadaki terör saldırısında şehit edilen Yüzbaşı Murat Üçöze Allah an rahmet dileyen Destici, terör örgütü PKKyı ve onun her türlü uzantısını lanetledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu un İstanbul Milletvekili Berberoğlu un tutuklanmasının ardından başlattığı tepki yürüyüşüyle ilgili değerlendirmede bulunan Destici, şunları söyledi:

Adalet ya da hukuk aranan değil, tamamen siyasi bir yürüştür. Kendileri de ifade etmektedirler. Zaten bu yürüyüş öncesinde de hayır diyen bütün partileri ziyaret etti.

Hatta sadece partileri değil, referandumda hayıra destek veren bütün grupları ve kişileri ziyaret etti. Buradaki amaç hayır blokunu bir arada tutmaktır. Bunu 2019a taşıma sürecidir. Bu yürüyüş, bu ziyaretlerin devamıdır. 

Bu parti ve grupların önemli bir kısmının Kılıçdaroğlu un yürüyüşüne destek vereceğini anlatan Destici, ülkenin ayrışmaya ve kamplaşmaya değil, kardeşliğe ihtiyacı olduğunu, bu sürece ana muhalafet partisi liderinin katkı vermesi gerektiğini kaydetti.

 

ASKERLERİN ZEHİRLENMELERİ İLE İLGİLİ

Destici, Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası daki gıda zehirlenmesi şüphesine de değindi. 

Gıda zehirlenmesi yaşayan askerlere geçmiş olsun dileğini ileten Destici, Dileğimiz ve temennimiz onların bir an önce sağlığına kavuşmaları ve böyle bir hadisenin tekrar yaşanmamasıdır. ifadesini kullandı.

VALİLER KARARNAMESİNE İLİŞKİN

Destici, Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi e ilişkin değerlendirmesinde de yeni atanan valilere başarı diledi.

Kararnameyle merkeze alınan valilere bugüne kadar yaptıkları çalışmalar için millet adına teşekkür eden Destici, bunun bir bayrak değişimi olduğunu bildirdi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024