Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3156 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Kasım 2016 - 15:28

Yıldırım: Başkanlığı MHP İle Getireceğiz.Gelin Sizde Katılın

Büyüt
Küçült
Yıldırım: Başkanlığı MHP İle Getireceğiz.Gelin Sizde
Başbakan Binali Yıldırım, CHPye sağduyu çağrısı yaparak, Sayın Kılıçdaroğlu yol yakınken dön bu yanlıştan, bu sokak çıkmaz sokaktır dedi.

Trabzonda vatandaşlara hitap eden Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu a tepki gösterdi.

Ülkenin ana muhalefet partisi pusulayı yitirmiş vaziyette nereye toslayacağını bilmiyor diyen Başbakan Yıldırım, Türkiyede terörün her türlüsüyle amansız mücadele veren AK Partidir. Herkes durumunu gözden geçirmek zorundadır. Ana muhalefet partisi demek, iktidar alternatifi demektir

Eğer iktidara alternatifseniz, ülkenin bölünmez bütünlüğüne sonuna kadar bağlı kalmanız lazım. Ana muhalefet partisini sağ duyulu olmaya çağırıyorum. Onların ağzıyla konuşmaktan vazgeç. Şimdi zaman ülkeye sahip çıkmaz zamanıdır. Bir olma beraber olma zamanıdır dedi.

Başbakan Binali Yıldırımın açıklamalarından satır başları:

Milletin üzerine ateş açtılar, 246 yiğidimizi şehit ettiler, 2 bin 194 vatandaşımızı gazi ettiler. Bütün şehitlerimizi rahmet anıyorum.

15 Temmuzda Türkiyeli sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarını, milleti hesap edemediler. FETÖye ve bölücü terör örgütüne karşı amansız bir mücadele veriyoruz. Teröristler yok oluncaya kadar bu mücadele sürecek. Burası Türkiye Cumhuriyeti burada terörün borusu ötmez milletin borusu öter. Türkiye kendi kararını kendi verir.

Biz 14 sene çalıştık çabaladık. Yolları böldük, gönülleri birleştirdik, yolları böleriz ama Türkiyeyi böldürtmeyiz. Burası Türkiye Cumhuriyeti, burada terörün borusu ötmez.Bize hukuk dersi vermek isteyen Batılı dostlarımız önce duvarlarındaki teröristlerin fotoğraflarını indirsin.

BAHÇELİ İLE BERABER ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİ YAPACAĞIZ

MHP, onun Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yine sağduyusu ile vatansever ve ülkenin geleceğini dikkate alarak, her türlü siyasi hesaplardan öte Türkiye in bu önemli meselesinin çözümü için sorumluluk aldı ve bu konuda inşallah, MHP ile beraber anayasa değişikliğini yapacağız ve başkanlık sistemini de hayata geçireceğiz.

 

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazını Trabzonun Ortahisar ilçesindeki Gülbahar Hatun Camisi de kıldı. Başbakan Yıldırıma, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da eşlik etti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024