Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2521 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Ağustos 2017 - 12:37

Yeni partiyle Türkiyeyi kucaklayacağız

Büyüt
Küçült
Yeni partiyle Türkiyeyi
Meral Akşener ile görüşen Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, yeni parti için “Program ve tüzük çalışmaları sürüyor. Türkiye’yi kucaklayacak bir kurucular heyeti oluşuyor” dedi.

Sözcüde yer alan habere göre yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren Meral Akşener, Prof. Dr. Ümit Özdağ ile İstanbuldaki evinde bir araya geldi.

MHPden ihraç edilen Akşener, görüşmeye ilişkin bir fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaştı. Attığı ‘tweete de, “Sayın Ümit Özdağ hocamla memleket meselelerini konuştuk”notunu düştü. Yeni partinin detaylarıyla ilgili bilgiyi ise MHPden ihraç edilen Gaziantep Milletvekili Özdağ verdi.

AKŞENER EVİNİ TAŞIYOR

Partinin kurucular kurulu, program ve tüzük çalışması devam ederken, genel başkan olması beklenen Meral Akşener de İstanbuldan Ankaraya taşınıyor. Akşener için Ankarada ev bakılırken, parti genel merkezi olacak bina arayışı da sürüyor. Partinin il ve ilçe teşkilatlarını oluşturacak olanlarla ilgili her hangi bir görevlendirme olmadığını belirten Özdağ, şunları söyledi:

KURUCULAR KURULU BELLİ

“Partimizin kurucular kurulu konusunda Meral Hanım ile beraber çalışıyorum. Bütün Türkiyeyi kucaklayacak bir parti, bir kurucular heyeti oluşuyor. Ciddi anlamda da bu kurul şekillendi. Ancak henüz tamamlanmış değil. Program ve tüzük çalışmaları konusunda Meral Hanım bazı arkadaşlarımızı görevlendirdi. Program çalışmaları da farklı kadrolar tarafından uzmanlıklarına göre hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde değişik uzman kadroların hazırladığı taslaklar gelecek ve daha sonra programla ilgili siyasal çalışma süreci başlayacak.

DİĞER PARTİLERDEN FARKLI

Yeni partinin tüzük çalışması da hâlâ devam ediyor. Bunların sonuçlanmasının ardından ise il ve ilçe teşkilatları çalışmalarına başlanacak. Ortaya program ve kurucular kurulu listesi çıkınca, partimizin diğer siyasi partilerden farkı da kendiliğinden görülecek. Biz de bunları kamuoyuyla daha rahat bir biçimde paylaşacağız. Meral Hanımla bugün de bir araya gelip memleket meselelerini konuştuk. Türkiyenin ve bölgemizin karşı karşıyla bulunduğu ağır sorunları ele aldık. Bunun yanı sıra partimizin kurucuları konusunu konuştuk.”

ŞENER: GÖRÜŞMEMİZ YOK

Ayrıca Meral Akşenerin kurmak istediği partinin, bir dönem Anavatan Partisinin kuruluşunda olduğu gibi bütün eğilimleri kucaklamayı amaçladığı belirtildi. Eski AKP Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şenerin de partide yer alacağı öne sürüldü. Şener, SÖZCÜnün sorusu üzerine, “Sayın Meral Akşener ve ekibinin partileşme çabası içinde olduğunu biliyorum.Şu ana kadar doğrudan ya da dolaylı olarak görüşmemiz olmadı. Nasıl bir çalışma içinde olduklarını da bilmiyorum” dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024