Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2296 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Temmuz 2015 - 07:53

Yalçın Akdoğan: Zorlarız olmazsa seçime gideriz

Büyüt
Küçült
Yalçın Akdoğan: Zorlarız olmazsa seçime
Politika Haberleri › Yalçın Akdoğan: Zorlarız olmazsa seçime gideriz haberi Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Hükümeti kurmak için sonuna kadar zorlarız, ama buna yanaşmazlarsa ayak direrlerse, bir takım şartlar dikte ederlerse, bu hırçın üslubu devam ettirirlerse, o zaman seçime gidilir dedi.
AA

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDPli Pervin Buldanın kendisini çözüm sürecinde istemediklerine dair açıklaması üzerine, “İsteme makamındalar hazretler, sürekli istiyorlar. Yani ‘O olmasın, bu olsun. Onlar oy alsın, işi başkaları yapsın. ‘O olsun, bu olmasın. Böyle bir isteme makamına oturmuşlar ve sürekli istiyorlar. Ondan dolayı da bizi kırmızı çizgi ilan etmişler, ‘Aman bu olmasın vesaire. Yani koalisyon yapacak bir parti bulurlarsa onlardan isterler” dedi. Akdoğan, Kanal 24teki ‘Ankara Masası programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çözüm Süreci devam edecek

Akdoğan, insanların HDPye ‘çözüm olsun diye oy verdiklerini vurgulayarak şöyle konuştu: “HDP ne yapıyor? Çıkıyor istiyor işte ‘O yapsın, bu yapsın. Biz yapalım, bizden istiyor, ‘Siz bunu yapın. Oyu sen aldın o kadar. Sen yapacaktın bunu. Niye yapmıyorsun?AK Partiyi sen devirme projesinin içinde olacaksın, ondan sonra diyeceksin ki ‘Sen şunlarla koalisyon yap. Bu süreci de hallet. AK Parti senin taşeronun mu? ” Akdoğan, koalisyon arayışları için de şu ifadeleri kullandı: “Bunu eğer partiler kuramazlarsa o zaman milletin kendisi buna karar verecek.  Samimi bir şekilde diyalog kurarız, sonuna kadar zorlarız. Ama buna yanaşmazlarsa ayak direrlerse, o zaman millet karar verir tabii, seçime gidilir.” 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024