Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2168 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Mayıs 2015 - 06:31

VIP dinlemede tutuklu sayısı 14e yükseldi

Büyüt
Küçült
VIP dinlemede tutuklu sayısı 14e
Politika Haberleri › VIP dinlemede tutuklu sayısı 14e yükseldi haberi Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliği, başta siyasiler olmak üzere Cumhurbaşkanlığı danışmanları, gazeteciler, hakimler ve işadamlarının aralarında bulunduğu 48 kişiyi usulsüz dinledikleri gerekçesiyle başlatılan soruşturmada, eski İstihbarat Dairesi Başkan Yardımcıları Coşgun Çakar ve Yunus Yazar ile 3. Sınıf Emniyet Müdürü A. Ümit Seçgin ve Başkomiser Salih Seçkinkılıç hakkında tutuklama kararı verdi.

Savcılığın itirazını değerlendiren  4. Sulh Ceza, eski İstihbarat Dairesi Başkanı Ömer Altıparmak ile Hüseyin Özbilgin ve Ayhan Falakalının tutuklanması istemini ise reddetti.

Böylece VIP dinlemede tutuklu sayısı 14e yükseldi. Hakkında tutuklama kararı çıkan şüpheliler görüldükleri yerde alınarak hakim karşısına çıkarılacak. Tutuklama kararı okunduktan sonra şüpheliler, cezaevine gönderilecek. Operasyon kapsamında, daha önce Diyarbakır eski Emniyet Müdürü Recep Güvenin de aralarında bulunduğu 10 şüpheli tutuklanmıştı.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024