Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2771 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Ağustos 2018 - 16:31

USLUER: Genel Merkez ipe un seriyor

Büyüt
Küçült
USLUER: Genel Merkez ipe un
CHP Genel Merkezi, olağanüstü kurultay için yeterli imzanın toplanamadığını duyurdu. CHP PM Üyesi Gaye Usluer, kurultay açıklamasının ardından konuşarak ipe un seriliyor yorumunda bulundu. Usluer, Genel merkezimiz karşı imza toplamış. 630 imzayı teslim ettik ama 830 olsaydı da değişmeyecekti. dedi. İmzalarla ilgili resmi açıklama ise Pazartesi günü yapılacak.

CHPde dün olağnüstü kurultay için toplanan imzalar Genel Merkeze iletilmişti. 630 imzanın içinde bazı imzaların fotokopi olduğu, 622 imzanın verildiği söylenmişti.

NTV in iddiasına göre; CHPde ilk inceleme tamamlandı. İlk inceleme sonrasında 614 noter onaylı imzanın, 4ü mükerrer olduğu tespit edildi. Yani aynı kişiler farklı noterlerden imza verdiği için bu 4 imza düşüldü. 610a indi. 610 delegenin içinden ise 5 ismin artık delege olmadığı tespit edildi. Rakam 605e düşmüş oldu.

JET YANIT GELDİ: GENEL MERKEZ İPE UN SERİYOR

CHP PM Üyesi Gaye Usluer, CHP Genel Merkezi in kurultay açıklamasının ardından konuşarak ipe un seriliyor yorumunda bulundu. Usluer, Genel merkezimiz karşı imza toplamış. 630 imzayı teslim ettik ama 830 olsaydı da değişmeyecekti. dedi. İşte Usluerin açıklamaları:

Ben bildiğim kısmıyla yorum yapabilirim. Bugün Genel merkezin açıklaması ve detayları bilemiyoruz. Genel Merkezin tebligatta bulunması gerekecek. Biz saat 4 e belgeleri götürdük, genel başkan yardımcılarıyla sohbet ettik. Orada sorduk Genel Merkeze gelen imza var mı? İmzasını çeken var mıdır dedim. Bize rakam veremeyeceklerini söylediler. Daha sonra belgeler yazı işlerine gönderdik.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024