Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2721 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Kasım 2017 - 16:02

Ünal:Türkiye in siyasi gündemini de kendi yalanlarıyla, ispata muhtaç iddialarıyla meşgul etmesin.

Büyüt
Küçült
Ünal:Türkiye
in siyasi gündemini de kendi yalanlarıyla, ispata muhtaç iddialarıyla meşgul
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ünal, Kılıçdaroğlu un iddialarına ilişkin, TBMM in yanı sıra Türkiye in siyasi gündemini de kendi yalanlarıyla, ispata muhtaç iddialarıyla meşgul etmesin. dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle parti genel merkezinde bir araya geldi. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ünalın açıklamalarından satır başları:

Cumhurbaşkanımızın yaptığı rutin toplantılardan ikincisini gerçekleştirdik. Gündemde olan konular da konuşuldu. Milletvekillerimiz kendi illeri ile ilgili meseleleri de dile getirdiler. Seçim barajı konusu toplantıda gündeme gelmedi.

ERDOĞAN TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Ortada ana muhlafet partisinin bir takım gösterdiği evraklar var. Ne olduğunu kendi partilileri de dahil kimse bilmiyor. Basınla paylaşılmıyor. Türkiye in bu kadar önemli meselesi varken, 4 terör örgütü ile Türkiye mücadele ederken ana muhalefet partisi genel başkanı hem siyaseti hem siyasetin gündemini ne olduğu belli olmayan, içeriğini paylaşmadığı bazı belgelerle savunmaya devam ediyor. Burada neyi konuşacağız. Bu belgeyi yargı ile paylaşın. Hayır paylaşmayız. Anayasa ın 39. maddesi açık. Cumhurbaşkanımız tazminat davası açtı.

SUNİ KRİZLE ÜLKEYİ MEŞGUL EDİYOR

Dolayısıyla artık bundan sonrası yargının işidir. Kişi, ne yapması gerekiyor? Bu belgeleri, kendi iddiasının ispatı olduğu belirtilen belgeleri yargı ile paylaşması gerekiyor. Biz Meclis e bir araştırma önergesi vereceğiz, diyor. TBMM in işi yok sizin yalanlarınızın sizin iddialarınızın yeri midir? Siz TBMMyi kendi yalanlarınıza niye alet ediyorsunuz. Burada ismi geçen kişiler milletvekili midir? Hayır değildir. Burada maalesef Türkiye in bu kadar kritik gündemi olmasına rağmen maalesef her zaman olduğu gibi Kılıçdaroğlu un CHPsinin çıkardığı suni krizlerle Türkiye meşgul edilmek isteniyor. Biz arkası karanlık iddialarla Türkiye in gündeminin meşgul edilmesine karşıyız.

TBMMyi de böyle bir mesele ile meşgul etmesin. Türkiye in siyasi gündemini de kendi yalanları ile, ispata muhtaç iddialarıyla bir takım belgelerle meşgul etmesin. Bunları basınla, yargıyla paylaşsın.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024