Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2927 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Nisan 2018 - 18:50

ÜNAL dan CHPLİ VEKİL HALUK PEKŞENİN AÇIKLAMALARINA TEPKİ

Büyüt
Küçült
ÜNAL dan CHPLİ VEKİL HALUK PEKŞENİN AÇIKLAMALARINA
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MYK toplantısına ilişkin yaptığı açıklamada, Afrinde büyük bir başarı kazanılmıştır. Bu ülkenin sanatçılarının, sporcularının Mehmetçiğin yanında olmasından neden rahatsızlık duyuyorlar, bunu anlamakta güçlük çekiyoruz. dedi.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MYK toplantısına ilişkin yaptığı açıklamada, Afrinde büyük bir başarı kazanılmıştır. Bu ülkenin sanatçılarının, sporcularının Mehmetçiğin yanında olmasından neden rahatsızlık duyuyorlar, bunu anlamakta güçlük çekiyoruz. ifadelerini kullandı.

Ünalın konuşmasından satır başları:

Ramazan Bayramı ın ardından büyük olağan kongremiz gerçekleştirilecek.

13 Nisanda 5 komisyon bir ortak toplantı gerçekleştirecek. 16 Nisanda Cumhurbaşkanımız başkanlığında yapılan çalışmaların değerlendirmesi yapılacak. Bunların bir an önce meclis gündemine alınması gerekiyor.

TRUMP GÖRÜŞMESİ VE MENBİÇ

Cumhurbaşkanımız, Trump ile 8 gün içinde 2 telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Hem Suriye hem de sınır güvenliği ve geçmişten bu güne Amerikadan beklentilerimiz çerçevesinde değerlendirmeler yapıldı.

Türkiye in kaygıları ve bölgede stratejik ortağımız niteliğindeki ABD in bölgede terör örgütü ile birlikte görüntü vermesinden duyduğmuz rahatsızlık ifade edildi. Hem bölgeye silah gönderilmesi hem ayrılan bütçenin Trump tarafından dondurulma kararı alınması ve dile getirdiğimiz hususların dikkate alınması çerçevesinde bir görüşme gerçekleştirildi.

YENİ UYUM YASALARI

Uyum yasalarının bir an önce TBMMde görüşülüp yasalaşması gerekiyor.

CHPLİ VEKİL HALUK PEKŞENİN AÇIKLAMALARINA TEPKİ

Değerli arkadaşlar CHP in sözcülerinin açıklamalarını değerlendirdiğimizde maalesef her kafadan ses çıkıyor. CHPde erken kalkan konuşuyor. Kendisini öne çıkarmak için kaçınılmaz olarak bu ülkenin Cumhurbaşkanına dönük hakaret içeren bir dil kullanıyor. CHPlilerin anlamadığı şey, anayasamız seçilmiş Cumhurbaşkanını başkomutan olduğunu gösteriyor. Burada CHP in duyduğu rahatsızlığı eski Türkiye in bir hastalığı olarak görüyoruz. Afrinde büyük bir başarı kazanılmıştır. Sanatçılarımızın Mehmetçiğin yanında olmasından neden rahatsızlık duyuyorlar bunu da anlamakta güçlük çekiyoruz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024