Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2455 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Şubat 2015 - 10:47

Tuğçe Kazazdan sürpriz ziyaret

Büyüt
Küçült
Tuğçe Kazazdan sürpriz

Aslen Ayvalıklı olan eski Türkiye güzeli ve mankenin ziyareti basına duyurulmadı. Kazazın ziyareti büyükşehir belediyesinin resmi sitesinde haber olarak kamuoyuyla paylaşıldı.

Son zamanlarda özellikle Ak Parti yanlısı açıklamalarıyla dikkat çeken Tuğçe Kazaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğurla görüşmesinde Balıkesirin büyükşehir olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sitedeki habere göre Kazaz, Balıkesire ailemi ziyarete geldim. Edip Başkanımıza uğrayıp, halini, hatırını sormak istedim. Burası doğduğum, büyüdüğüm topraklar. Geldiğimiz zaman o aynı hissi uyandırıyor bizde. Şehri çok güzel gördüm. Tertemiz ve gelişmiş gördüm, mutlu oldum. Tebrik ederim. Büyükşehir olmamız gurur verici. Başkanımızla görüşüp, sohbet ettik. Kendisini tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da Tuğçe Kazazın topluma mal olmuş bir kişi olduğunu belirtirken, bu ziyaretten memnun olduğunu söyledi. Başkan Uğur, Tuğçe hanım, hemşerimiz. Artık kendisi topluma mal olmuş bir kişi. Bugün büyükşehrimizi ziyaret etti. Biz de onu ağırlamaktan memnunuz, misafirimiz oldular. Balıkesire her zaman desteğini bekliyoruz diye konuştu.

Tuğçe Kazaz ziyaretinin ardından İstanbula döndü.

Son dönemde AK Partiden milletvekili adayı olacağı öne sürülen Kazazın, Balıkesir olmazsa İstanbul ya da Bursadan da aday gösterilebileceği iddia ediliyor. Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp de , Kazazın Balıkesirden milletvekili adayı olmasına sıcak baktıklarını açıklamıştı.

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024