Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2771 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Mart 2015 - 14:09

TÜBİTAK eski başkan yardımcısına böcek gözaltısı

Büyüt
Küçült
TÜBİTAK eski başkan yardımcısına böcek

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Başbakanlığı döneminde çalışma ofisine dinleme cihazı konulmasıyla bağlantılı soruşturma kapsamında eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Hasan Palazın gözaltına alındığı bildirildi.

Palazın yanı sıra, 2 kişi hakkında daha gözaltı kararı bulunduğu öğrenildi. Hasan Palazın avukatı Gökhan Güni, Gebzede gözaltına alınan müvekkilinin Ankaraya getirileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğanın çalışma ofisine Başbakanlığı döneminde böcek olarak adlandırılan dinleme cihazı konulmasına ilişkin Palazın da arasında bulunduğu 13 kişi hakkında Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılmıştı.

Ä°ddianamede, Palazın da arasında bulunduÄŸu bazı şüphelilerin, örgütlü siyasal amaçlı casusluk suçunu ve diÄŸer iÅŸledikleri örgütlü özel hayatın gizliliÄŸini ihlal ve dinleme eylemlerini hangi örgüt, cemaat ya da ülke olduÄŸunun tespitine iliÅŸkin soruÅŸturmanın ayrıldığı ifade ediliyordu. 

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024