Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2216 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Kasım 2017 - 18:52

Tezcan Bunlar siyasi kavram

Büyüt
Küçült
Tezcan Bunlar siyasi
Cumhurbaşkanı a faşist diktatör diyerek hakaret eden Tezcan Bunlar siyasi kavram diyerek kendini savundu.

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, haftalık olağan basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Tezcan, geçtiğimiz Pazartesi günü Cumhurbaşkanı a yönelik hakaret içerikli sözleri hakkında da kendini savundu.

MİLLETİN VİCDANINA BIRAKIYORUM

Bülent Tezcan şunları söyledi; Çok rahatsız oldular. Pazartesi bir gerçeği açıkladım. Kral çıplak dedim. Sadece bizim açıklayabileceğimiz bir şeyi söyledim, ortalık karıştı. AK Partiden taşı alan üzerime koştular. Neden bu telaşa kapıldıklarını biliyorum. Reis kenarda oturduğumuzu görürse benim de üzerime gelir telaşından dolayı koştular. Biz memleketin en önemli meselesini söyledik, söylemeye de devam edceğiz, tehdit ve kuru gürültüye pabuç bırakmayacağız. Gerçeği söylemeye devam edeceğiz. 

Ahlaki bir terim var mı yok? Siyasi bir kavram. Benim işim senin hoşuna gidecek şeyi söylemek değil. Buna karşılık hükümet sözcüsü benim sözlerime: edepsizlik, ahlaksızlık, seviyesizlik, terbiyesizlik dedi. Benimki siyaset literatüründen alınmış sözler. Kimin sözü hakaret içerikli vatandaşlarımın vicdanına bırakıyorum. Kötü söz sahibinindir. Beni yıldıracağınızı sanıyorsunuz, yok öyle yağma. Toplumu kutuplaştırmak faşizm yöntemidir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024