Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1781 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Temmuz 2015 - 10:05

Terörle süreci zehirlediler

Büyüt
Küçült
Terörle süreci

 

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada; gelinen durumun sorumlusunun, HDPyi çözüm sürecinin düşmanı yapanlar olduğunu ifade ederek şu görüşleri paylaştı: “‘PKK terörü, demokrasiye ve milletimizin yaşamsal haklarına kastetti. Kamu güvenliğini güçlendirmek hak/özgürlükleri korumayı amaçlıyor. Kamu düzeni ve güvenliği çalışmaları hak ve özgürlüğü daraltmayı değil güvence altına almayı amaçlıyor. Aziz milletimizin huzur ve güvenliği için Barış Harekatına katılan ve başarılı operasyonlar gerçekleştiren güvenlik güçlerimize teşekkürler.” 

Taban, HDPden hesap sormalı

Hem siyaset konuşsun hem silahlar diyen istismarcı anlayış çökmüştür” diyen Akdoğan, “PKKnın terör ve şiddeti süreci zehirlemiştir. Elinden ve ağzından kan damlayanlara karşı demokrasimizi büyüteceğiz, ama halkın üzerinde baskı ve zulüm kurmak isteyenlere müsamaha etmeden. HDPyi çözüm sürecinin düşmanı statüko cephesinin projesi yapanlar, gelinen durumun sorumlusudur. HDP tabanı bu taşeronlardan hesap sormalıdır. Süreci ve İmralıyı bitirme rolü alanlar şimdi timsah gözyaşı döküyorlar ifadelerini kullandı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024