Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2886 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Haziran 2018 - 10:50

Sen Gelme KEMAL

Büyüt
Küçült
Sen Gelme
İnce in, Kılıçdaroğlu’yla seçim çalışması yapmak istememesi partiyi karıştırdı. Genel merkezin tepkilerine rağmen İnce geri adım atmadı. Tüm mitingler iptal edildi.

Türkiye, 24 Haziranda cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimi için sandık başına gidecek. Partideki en büyük rakibi Yalova Milletvekili Muharrem İnceyi aday gösterdi. CHP genel merkezinden geçtiğimiz hafta Kılıçdaroğlu ve İnce in birlikte meydanlara ineceği duyuruldu. Beraber miting düzenleneceği açıklanması İnce kanadında büyük rahatsızlığa neden oldu. İnce, Kılıçdaroğlu a “Halk seni istemiyor sen gelme” diyerek CHP liderinin yanında istemedi. Hemen harekete geçen İnce in kurmayları hem parti içinde hem de sosyal medyada kampanya başlattı. Kampanyayı parti tabanına yayan isimler gerekçe olarak, “Kılıçdaroğlu yenilgiyi hatırlatıyor. O gelmesin” diyerek İnce in tek başına miting yapması gerektiğini savundu. Cumhurbaşkanı adayı İnce in bu hamlesi, CHP yönetimini ayağa kaldırdı.

ORTAK MİTİNGDEN VAZGEÇİLDİ

Güneşe yer alan habere göre, Genel Başkan Kılıçdaroğlu un A takımıyla İnce cephesi arasında büyük tartışma yaşandı. İki tarafta çözüm adına adım atmayınca tartışmaların içinden çıkılmaz bir hal aldığı öğrenildi. Aradan çok kısa bir süre geçmesinin ardından İnce ve Kılıçdaroğlu un ortak mitingleri ilk önce 10dan 8e indirildi. Ardından da 4e düşürüldüğü genel merkez tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. İki cephenin de geri adım atmadığı tartışmalara son nokta dün konuldu. Yapılan açıklamayla tüm ortak mitinglerden vazgeçildiği açıklandı. Böylece İnce ve ekibinin dediği oldu. Seçim sonuna kadar Kılıçdaroğlu ve İnce ayrı ayrı propaganda yapmaya devam edecek.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024