Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2151 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Nisan 2018 - 11:16

Seçmen Listeleri 2 Mayıs ta Askıda

Büyüt
Küçült
Seçmen Listeleri 2 Mayıs ta
Yüksek Seçim Kurulu un, yırt içi ve yurt dışı seçmen kütüklerinin güncelleştirilmesi usul ve esaslarına ilişkin 2 kararı Resmi Gazetede yayımlandı.

Mükerrer sayıda yayımlanan kararlara göre; muhtarlık bölgesi askı listelerinin 2 Mayıs Çarşamba günü saat 08.00de askıya çıkarılmasına ve 12 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00de askıdan indirilmesine karar verildi.

GÜMRÜK KAPILARINDA 24 HAZİRANA KADAR OY KULLANILABİLECEK

Yurt Dışı Seçmen Kütüğü ün ise 2 Mayıs Çarşamba günü Türkiye saati ile 08.00de www.ysk.gov.tr adresinden ilan edileceği, 12 Mayıs Cumartesi günü Türkiye saati ile 17.00de de ilanın sona erdirileceği belirtildi.

Yurt Dışı Seçmen Kütüğü e kayıtlı seçmenlerin gümrük kapılarında 7 Haziran Perşembeden 24 Haziran Pazara kadar, Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalması durumunda ise 30 Haziran Cumartesiden 8 Temmuz Pazara kadar oy kullanabilecekleri belirtildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024