Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3697 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Kasım 2017 - 14:06

Saadet Üsküdar Kongre’ye Gidiyor

Büyüt
Küçült
Saadet Üsküdar Kongre’ye
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, 6. Olağan Kongre’sini gerçekleştirecek.

Yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Üsküdarın aktif teşkilatı Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığında bugünlerde ayrı bir heyecan yaşanıyor. Teşkilat, 6. Olağan Kongresi için hummalı bir hazırlık yürütüyor. Kongre 19 Kasım Pazar günü saat 13:00de Altunizade Kültür Merkezinde yapılacak. Partililere göre kongre, Üsküdardaki siyasi atmosferinde çok büyük değişikliler meydana getirecek.

Başkan Gürlü: Bu Kongre Sıçrama Noktası Olacak

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığının çalışkan başkanı Muhammet Gürlü, yaklaşan kongrelerine dair açıklamalarda bulundu. Partilerinin Üsküdardaki bir önceki kongresinden bugüne kadar yaklaşık 3 yıllık bir zaman geçtiğini anımsatan Gürlü, “Tüm rutin çalışmalarımızın yanında, Üsküdarlılarla iç içe bir çok çalışmaya imza attık. Sosyal sorumluluk alanında önemli işler gerçekleştirdik. Halkımızın desteğiyle, alınterimizle, emeğimizle partimizin grafiğini Üsküdarda çok yukarılara taşıdık. Bu kongre de bizim için bir sıçrama noktası olacak. Gücümüze güç katacak. Partimizin her kongresinde olduğu gibi, bu kongrede de, vefa ile yenilenmenin, akıl ile aksiyonun, tecrübe ile gençliğin buluştuğu bir kadro ile, teşkilatımız Üsküdarda, başta Üsküdar Belediye Başkanlığını kazanmak olmak üzere bütün hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam edecek” şeklinde konuştu.

Biz Halkımızı Hiç Aldatmadık

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığının yeni dönemde de taviz vermediği ilkeleriyle yoluna devam edeceğini de vurgulayan Gürlü, “Biz parti kadrolarında ya da yönetim mekanizmalarında, her nerede görev yaparsak yapalım, halk ile birlikte halk için siyaset yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bu makamları, kendimize ait olarak görmedik, sadece hizmete vesile olacak yerler olarak bildik ve öyle bilmeye de devam edeceğiz. Siyasi rant uğruna biz halkımızı hiç aldatmadık, bu ilkemizden de asla taviz vermeyeceğiz” diye konuştu.

Tüm Üsküdarlılar Davetli


6. Olağan Kongrelerine tüm Üsküdarlıların davetli olduğunu da söyleyen Muhammet Gürlü, sözlerine şöyle son verdi: “Teşkilat olarak Üsküdarın her kesimini kucakladığımız gibi kongremize de hangi düşünceden olursa olsun hiçbir ayrım yapmadan tüm Üsküdarlıları davet ediyoruz. Kongre salonundan sokaklara taşacak heyecana herkesin şahit olmasını arzu ediyoruz.”





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024