Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1836 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Ekim 2017 - 17:05

Recep Altepe, istifa ettiğini açıkladı.

Büyüt
Küçült
Recep Altepe, istifa ettiğini
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istifası istenen belediye başkanları arasında adı geçen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, istifa ettiğini açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe  Bursadaki Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü ün açılışında konuşma yaptı. Açılışı töreni sonrası gazetecilerin karşısına çıktı  Bugüne kadar sürdürdüğümüz kavga değil hizmet ilkesini sonuna kadar sürdüreceğiz, parti liderimiz ile ters düşmeyeceğiz. Bu şartlarda Bursamıza hizmet imkanının kalmadığı ortadadır. Bugün itibarıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. diyerek görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Altepe konuşmasında şunları söyledi;

Son günlerdeki gelişmeler Bursa ın değil Türkiye in gündemi oldu. Şu anda da görüldüğü gibi çok sevdiğimiz Bursaya hizmet etmek, dert ve sıkıntılarını çözmek için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bunu yaparken de herkese eşit davranmaya çalışıyoruz. Kim olursa olsun Bursalı hemşehrilerimiz arasında da ayrım yapmaya gayret gösteriyoruz. Kimseye menfaat ve haksız kazanç temin ettirmedik. Aynı amaçla bizler de herhangi bir dedikoduya vesile olmaması amacıyla tüm iş yerlerimi kapattım. Sadece Bursa Belediye Başkanı olarak hizmeti sürdürdüm. Herkesle el ele çalıştık. Bursa halkı karşısında güven puanımız hiç düşmedi.



PARTİ LİDERİMİZLE TERS DÜŞMEYECEĞİZ

Son günlerde özellikle bizim için çok değerli olan AK0 Parti in yönetimi tarafından başlatılan reform adı altında bir eylem başlatıldı. Bursa da bu uygulamanın içinde yer alıyor. Bizim 39 yıl süren siyaset hayatımız var. Böyle bir teşkilat terbiyesi olan, ömrünü davaya adamış biri olarak, 24 yıldır belediye görevlerinde hep hizmet konusunda adımlar attık. Bu yolda kavgadan yana hiç olmadım. Kent kültürünü de en güzel şekilde ortaya koyduk. Bugüne kadar sürdürdüğümüz kavga değil hizmet ilkesini sonuna kadar sürdüreceğiz, parti liderimiz ile ters düşmeyeceğiz. 

BUGÜN İTİBARİ İLE İSTİFA EDİYORUM

Bu şartlarda Bursamıza hizmet imkanının kalmadığı ortadadır. Bugün itibarıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.Alnımız ak, başımızda dik. Özellikle bizi değerli oylarıyla seçen partili veya partisiz bizden hizmet bekleyen tüm Bursalı hemşerilerimin anlayışla karşılayacağını biliyorum

DAHA ÖNCE 3 BAŞKAN İSTİFASINI AÇIKLAMIŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Düzce Belediye Başkanı, Mehmet Keleş ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan istifalarını açıklamıştı. 

İŞİMİZE DEVAM EDİYORUZ DEMİŞTİ

Bosna Hersek eki törenlere katıldıktan sonra geçen cuma günü Türkiyeye gelen Recep Altepe, Atatürk Havalimanı da istifası ile ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamada, Benim böyle bir şeyim yok. Görevimiz belli, işimiz belli. İşimize devam ediyoruz. Bursaya dönüyorum. İnşallah görev devam edecek. Şu anda açıklanacak bir şey yok. Görevimin başındayım demişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024