Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2993 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Ocak 2015 - 11:13

Partililer mahkeme kararı isteyince polis geri döndü

Büyüt
Küçült
Partililer mahkeme kararı isteyince polis geri

Konu hakkında basın açıklaması yapan MHP Beşiktaş İlçe Başkanı Tuncay Buruşuk, geçmiş günlerde Mecliste Yüce Divan oylaması yapıldığını hatırlatarak, Yüce Divan oylamasında kendi kurdukları divanda bakanlar kendilerini akladılar. Biz de buna tepki olarak ilçemize pankart astık. Zor bir zeminde siyaset yapıyoruz. Bunu da buradan İstanbul ve Beşiktaş halkına soruyoruz.

Gerçekten aklandılar mı? Aklanmadıkları gün gibi ortadadır, kendi 40 milletvekilleri gitmeleri için oy da kullandı. Bunun dışında Beşiktaşta zor bir siyaset yapılıyor. Barbaros Bulvarı da İstanbulun can damarıdır. Can damarına da bu pankartla İstanbullulara ve Beşiktaşlıya soruyoruz. Polisler müdahale etmek istiyorlar. Biz de indirmeyeceğimizi söyledik. Mahkeme kararlarını bekliyoruz, pankartın da sabaha kadar nöbetçisi olacağız dedi. 

Murat DELİKLİTAŞ / DHA 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024