Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2956 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Eylül 2018 - 16:40

Özhaseki, MHP ile yerel seçimde ittifak yapılacak mı? sorusunu yanıtladı.

Büyüt
Küçült
Özhaseki, MHP ile yerel seçimde ittifak yapılacak mı? sorusunu
AK Parti in Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin yerel seçim stratejisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özhaseki, MHP ile yerel seçimde ittifak yapılacak mı? sorusunu da yanıtladı.

CNN Türk canlı yayınında konuşan Özhaseki, Adaylarımızda bir birinci derecede ahlaklı erdemli ve tevazu sahibi olmasını arayacağız. Tevazu sahibi değilse böyle bir adamın belediye başkanlığında işi yok dedi.

Biraz da para yönetimini insan yönetimini bilmeli, zaman ve mekan yönetimini bilmeli. İşin ehli olmalı çalışkan biri olmalı. Liyakatli olmalı. Strateji anketlerle belirlenebilir ifadesini kullanan Özhaseki, Yerel seçimde MHP ile ittifak yapılacak mı? sorusuna da şu yanıtı verdi:

Cumhur ittifakı diyerek biz MHP ile birlikte olduk. Türkiye zor bir dönemden geçerken biz MHP ile ittifak yaptık. Millet de bu ittifakı sevdi. Şimdi bunu yerel seçimlerde devam etmesi kadar normal bir şey olamaz. Nasıl anlaşılacağı o kadar zor ki. Bunun hem bizim hem de MHP in kendi içinde tartışması gereken bir konu. Biz sanki hiç ittifak yokmuş gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlerleyen dönemde sayın Cumhurbaşkanımız da görüşünü söyler.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024