Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2740 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Şubat 2015 - 18:20

Özgecan cinayeti TBMM gündeminde

Büyüt
Küçült
Özgecan cinayeti TBMM

TBMM Genel Kurulunda söz alan milletvekilleri cinayete ve cinayetin ardırdan yeniden tartışılmaya başlayan kadına yönelik şiddet ve cinsel saldırı konusundaki yasal boşluklardan ve gerekli düzenlemelerden bahsetti.

MHP adına Ruhsar Demirel, CHP adına ise Aytuğ Atıcı partilerinin görüşlerini Genel Kurul kürsüsünde dile getirdi. Atıcı kürsüye Özgecanın fotoğrafını astı. Bakan Ayşenur İslamın konuşması sırasında ise bazı CHPli milletvekilleri Genel Kurulu terk etti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslamın TBMMde Özgecan Aslan cinayeti ile ilgili yaptığı konuşması sırasında bazı CHPli milletvekilleri Genel Kurulu terk etti.

OTURUMU YÖNETEN BAHÇEKAPILIDAN VEKİLLERE TEPKİ

Bakan İslamın konuşmasının ardından iktidar ve muhalefet milletvekilleri arasındaki sözlü tartışmaya tepki gösteren oturumu yöneten Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, Burada şiddeti nasıl önleriz diye konuşuyoruz. Lütfen inandırıcılığımızı kaybetmeyelim. Gösterdiğiniz şu şiddetten dolayı sizi kınıyorum. Biz şiddeti konuşuyoruz. Siz şiddet gösterisi yapıyorsunuz dedi.

 

 

Öte yandan parlamentoda görevli muhabirlerde konuya dikkat çekmek için sosyal medyada düzenlenen ve ünlü isimlerinde katıldığı Özgecan için siyah giyinelim kampanyasına destek vermek için siyah giyinerek Meclise gitti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024