Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 8581 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Temmuz 2015 - 07:53

Özel kuvvetler komutanı sınırda

Büyüt
Küçült
Özel kuvvetler komutanı
Politika Haberleri › Özel kuvvetler komutanı sınırda haberi Suriye sınırında teyakkuz halinde olan Türk askeri dün Genelkurmay Başkanlığı Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallıyı ağırladı.

Aksakallı, Suriye sınırında incelemelerde bulunmak üzere dün Kilise gitti. Aksakallı, beraberindeki askeri heyet, ilk olarak 2. Hudut Tabur Komutanlığı Astsubay Zafer Yılmaz Kışlasını ziyaret etti. Sınırdaki son gelişmeler ve alınan tedbirlerle ilgili brifing alan Aksakallı, daha sonra Öncüpınar Gümrük Kapısına geçti. Öncü Hudut Karakoluna giden Aksakallı, Suriye sınır hattındaki birlikleri de ziyaret ederek askerlerle bir süre görüşüp fikir alışverişinde bulundu.  Buradan Elbeyli ilçesine bağlı Ardıçlı Hudut Karakoluna geçen Tümgeneral Aksakallı, Suriye sınırının sıfır noktasına konuşlu bulunan askeri birlikleri ziyaret edip komutanlarla bir süre görüştükten sonra sınırdan ayrıldı. Tümgeneral Zekai Aksakallıya Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tümgeneral Cemalettin Doğan da eşlik etti.

YERİNDE DENETLEDİ

Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı sınırdaki güvenlik önlemlerini denetledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024