Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 19809 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Ekim 2018 - 12:38

Müthiş İdda: Fikret Orman CHPden aday olacak

Büyüt
Küçült
Müthiş İdda: Fikret Orman CHPden aday
Beşiktaş Başkanı Fikret Ormanın Cumhuriyet Halk Partisi den Beşiktaş Belediye Başkanı Adayı olacağı iddiası ortaya atıldı.

BeÅŸiktaÅŸ BaÅŸkanı Fikret Orman için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, bugün köşesinde dile getirdiÄŸi CHP BeÅŸiktaÅŸ Belediye BaÅŸkan adayı, BeÅŸiktaÅŸ BaÅŸkanı Fikret Orman olabilir. ifadeleriyle çok konuÅŸulacak iddia ortaya attı. Ä°ÅŸte Övürün o sözleri...

SÜRPRİZ İSİMLER ÇIKABİLİR

Yerel seçimlerle ilgili siyaset kulisleri de piyasa gibi bir iniyor bir çıkıyor. Bazen her seçimde adı geçen eski rezerv isimler piyasayı aşağı çekerken, bazen de sürpriz isimler dalgalanmaya yol açıyor. Bu açıdan CHP in siyasi kulisleri diğerlerinden biraz daha hareketli... Mesela İzmirde Aziz Kocaoğlu un, İstanbulda ise Kartal Belediye Başkanı Altınok Özün aday olmayacaklarını açıklamaları, hem Muharrem İnceye destek verenlerin devreden çıktığını hem de piyasanın yükseldiğini gösteriyor.

FÄ°KRET ORMAN Ä°SMÄ°NE Ä°NANAMADIM

Bu seçim merkezleri garanti olduğu için cazip tabii... Bu yüzden de fazla uğraşmak istemeyenlerin gözü hep oralarda. O ilçelerden biri de İstanbul Beşiktaş... Göz koyanlara gelince, son günlerde kulislerde konuşulan bir isim gerçekten şaşırtıcı; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman. İlk başta inanmadım ama kulislerde söylenenler yabana atılacak gibi değil; Orman önce kendisi için Kemal Beyle konuştu. Ama sonra ne olduysa yönetimden Şafak Mahmutyazıcıoğlu adı dolaşmaya başladı. Geçmişte eski Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da Beşiktaş an gelmişti. Sürpriz mi değil mi göreceğiz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024