Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2821 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   30 AÄŸustos 2018 - 09:16

Muharrem İnceden Kılıçdaroğlu a tepki

Büyüt
Küçült
Muharrem İnceden Kılıçdaroğlu
a
CHP in Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Parti Meclisi toplantısına davet edilmemesine tepki gösterdi.

CHP in CumhurbaÅŸkanı adayı Muharrem Ä°nce, seçim sonuçlarını deÄŸerlendirmek amacıyla gerçekleÅŸtirilen Parti Meclisi (PM) toplantısına davet edilmemesine tepki gösterdi.

İnce, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün yapılan ve 24 Haziran seçimlerinin değerlendirildiği PM toplantısına ilişkin, Twitter hesabından açıklamada bulundu.

Seçimden 66 gün sonra seçim sonuçlarını deÄŸerlendirmek amacıyla PM toplantısı yapıldığını hatırlatan Muharrem Ä°nce, Bu toplantıya cumhurbaÅŸkanı adayını davet etmemek sorun, toplantıda yalan söylemek ayrı bir sorun. Seçimden sonra beni davet etmiÅŸ ama ben gitmemiÅŸim. Benim olmadığım yerde zor durumdan kurtulmak için yalana baÅŸvurmak koltuk sevdası deÄŸil de nedir? Ben partiliyim davet gelseydi iki elim kanda olsa giderdim. ifadesini kullandı.

İnce şöyle devam etti:

Bu toplantı seçim sonuçlarını değerlendirmek amacıyla yapılmış ise Cumhurbaşkanı adayı davet edilmeliydi. Cumhurbaşkanı adayı hakkında yalan konuşmak için düzenlenmişse vah partimizin ve ülkemizin haline.

Yemek eleştirisini yanıtladı

Muharrem İnce, seçimlerin ardından Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile yediği yemek ve sonrasında yaptığı açıklamalar üzerine kendisine yöneltilen eleştirilere de cevap verdi.

İnce, şunları kaydetti:

YediÄŸimiz yemeÄŸin saatini televizyonda geçen alt yazıdan öğrendim, yemeÄŸin saatini ve yerini basına ben söylemedim, basını oraya ben davet etmedim, yemekte konuÅŸulanları basına söylemekle suçluyorsunuz. O yemeÄŸe basın ilgisini çeken sizsiniz. O yemek sayenizde herkesin bildiÄŸi, herkesin merak ettiÄŸi bir yemek haline geldi. KonuÅŸulanları niye açıklamışım? Ne açıklayacaktım menüyü mü? Bana oy veren 15 milyona karşı sorumluluÄŸum var benim. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024